Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice Kaznějova v Sušici, domácí uštědřily soupeři 8 gólů


Branky


17

Do Sušice přijel v neděli odpoledne Kaznějov. Setkaly se tedy dva týmy bojující o přední příčky tabulky. Kaznějov, bohužel pro něj, potvrdil špatnou formu, když z dvou předchozích zápasů vzešel bodově naprázdno. Sušice na tom nebyla o moc lépe, možná i díky motivaci od sušického brankáře, který vyhlásil pro své spoluhráče odměnu za čisté konto, se hráči na zápas nahecovali a Kaznějov přejeli výsledkem 8:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice na svého soupeře vlétla od první minuty a už v té sedmé šla do vedení, když se trefil Jaromír Králík. V 11. minutě se z dorážky prosadil Jakub Štěch a domácí brzy vedli 2:0. Sušice byla v neustálém tlaku a šancí na jejich konto přibývalo. Po necelé půl hodině hry prošel středem hřiště Jaromír Králík a vstítil svůj druhý gól v zápase. Tím výčet gólů v prvním poločase sice skončil, ještě více si jich ale domácí nechali na druhé dějství.

 

 

 

 

V 50. minutě se mezi střelce zapsal kapitán Tomáš Klíma, o 6 minut později se hlavou trefil Ondřej Míčka a Sušice vedla 5:0. Výbroný vstup do druhé půle završil svým třetím gólem v zápase Jaromír Králík, který tak zkompletoval hattrick. A když v 82. minutě vstřelil svůj druhý gól Tomáš Klíma, visel ve vzduchu další hattrick. To se sice nepovedlo, jeden gól ale ještě byl přeci jen v Sušici k vidění, když se z dorážky trefil střídající Patrik Hubáček

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Poslední utkání podzimní části k nám zavítal soupeř z Kaznějova, který doposud opanoval první příčku tabulky, proto pro nás bylo velmi důležité se dobře připravit a zvítězit. Kluci se před utkáním dobře nahecovali díky našemu gólmanovi Fandovi Míčkovi, který slíbil odměnu za to, že neinkasuje branku. To nás zřejmě nakoplo k nejlepšímu výkonu podzimní části. Na soupeře jsme vlítli, jak utržení ze řetězu a okamžitě jsme přikovali soupeře na vlastní polovinu a hned v šesté minutě vstřelil svoji první branku v utkání muž zápasu Jaromír Králík. V 11. minutě doklepával na brankové čáře Kuba Štěch a neustále jsme si tvořili tlak a začalo přibývat brankových příležitostí. Ve 30 minutě prošel středem hřiště opět Jaromír Králík a navýšil poločasové skóre na 3:0. Do druhé půlky jsme šli s tím, že se pokusíme soupeře ještě více zatlačit a navýšit skóre. To se nám velice dobře dařilo a v 50. minutě zvýšil kapitán Tomáš Klíma. Následně jsme hráče Kaznějova doslova příkovali před jejich šestnáctku a mačkali jsme je jako citrón. Z tohoto tlaku následoval gól hlavou Oji Míčka a o dvě minuty později završil hattrick Jarda Králík, který prošel ze strany do vápna a přesnou střelou k tyči zvýšil na šest nula. S tím se zřejmě nechtěl smířit Tomáš Klíma, který vsítil svůj druhý gól a byl na spadnutí další hattrick. To se však nepovedlo když na konečných 8:0 zakončil po krásné akci Kysilka, Skála dorážel do prázdné branky Patrik Hubáček. Musím v dnešním utkání kluky velmi pochválit jak si poradili s velice silným soupeřem a pokud by nám vydržela taková výkonost do jarních bojů tak by jsme byli velmi spokojeni. Dále děkuji našim fanouškům za podporu zvláště našemu kotlíku a děkujeme za podporu všem lidem v klubu, kteří nám vytvářejí skvělé podmínky pro fotbal.




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - O. Míčka [-] , J. Skála [-] , M. Budil [-] (59. M. Podlipský [-] ) , J. Králík [-] (65. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] (65. J. Kysilka [-] ) , L. Hájek [-] (65. Š. Krůs [-] ) , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Vystrčil [-] (59. A. Pivetz [-] )

FK Bohemia Kaznějov
T. Valeš [-] - J. Beránek [-] , M. Mareš [-] , L. Filipec [-] , J. Hyneš [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , J. Kiss [-] , O. Běhounek [-] (46. M. Vrchlavský [-] ) , M. Vondráček [-] , A. Náhlovský [-]

ŽK: 61. J. Beránek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: MOLEK Eduard - ŘÍHA Zdeněk, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 18:38

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:38
Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 21:46
Michal Kořenek

Expert: Jakub Körner
Tip experta: výhra domácích

Sušice má velmi dobře poskládány tým a hrají pěkný kombinační fotbal, se kterým budou chtít doma vždy vyhrát.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:12

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích