5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sušici rozhodl druhý poločas


Branky


25

Poslední zápas 4. kola nabídl okesní derby, ve kterém se střetla Sušice a Mochtín. Domácí vědělí, že pokud zvítězí, půjdou do čela. To se jim povedlo a soupeři uštědřili celkem pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nepřijeli v nejsilnější sestavě a do Sušice přijeli hlavně bránit. Sušice byla celý první poločas lepším týmem, ale neustálý tlak ke vstřelení branky nevedl. Domácí měli hned několik šancí, vždy je ale zradila koncovka. První půle tedy skončila bezbrankovou remízou.

 

 

Druhá půle se nesla ve stejném duchu jako ta první. Jen s tím rozdílem, že domácí využívali šance. A využili hned tu první. Ve 46. minutě se Jakub Papež protáhl obranou a vstřelil úvodní gól zápasu. O pár minut později přidala Sušice druhý gól, prosadil se kapitán Tomáš Klíma. Po faulu na Ondřeje Míčku byla nařízena penalta. Tu si vzal na starost Tomáš Marek, kterému ale jeho pokus brankář zneškodnil. Zanedlouho ale domácí přeci jen přidali další góly. Po druhé v zápase se prosadili Papež i Klíma a v 82. minutě vedla Sušice o čtyři góly. Ještě za stavu 3:0 viděl v rychlém časovém sledu dvě žluté karty David Gajdušek, který tak musel opustit hřiště o něco dřív. Početní převahu využili domácí hned dvakrát. V 89. minutě upravoval na konečných 5:0 Antonín Vystrčil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: Před utkáním jsme přivítali staronovou tvář Jakuba Papeže, který u nás vyrostl v žákovské kategorii a po pěti letech se vrátil do domácího prostředí, které velmi dobře zná. V okresním derby k nám zavítal Mochtín, který však z důvodu absencí nastoupil v neobvyklé sestavě což bylo vidět hned od úvodních minut. Jeho taktika byla bránit v co největším počtu svoji polovinu hřiště a snažit se nedostat gól. Naše obléhání pokutového území a neustálý tlak na branku však nepřinesl první gól i když příležitostí jsme měli hned několik jenom chyběla větší koncentrace a klid v zakončení. Z toho důvodu jsme šli do šaten za bezbrankového stavu. O přestávce jsme vyhodnotili naše nedostatky a do druhé půle jsme šli s velkou motivací vstřelit gól. To se nám náramně vydařilo když hned v první minutě prošel Kuba Papež přes střed obrany a uklidil balón přesně k tyči. Tato branka nám přidala na sebevědomí a nakopla nás k většímu tlaku na branku soupeře z kterého těžil náš kapitán Tomáš Klíma a v 53. minutě zvýšil vedení na 2:0. O pár minut později byl sražen v šestnáctce Oja Míčka a byl odpískán pokutový kop ke kterému se postavil nejzkušenější hráč Tomáš Marek ale jeho střelu bravurně chytil hostující gólman. To nás však nemuselo mrzet, protože z neustálého tlaku přidal další branku Kuba Papež a Tomáš Klíma a v závěru vstřelil svůj první gól v dospělé kategorii benjamínek Tonda Vystrčil. Jsem rád že jsme utkání zvládli trpělivou hrou za což musíme kluky pochválit. Velmi dobře zapadl Kuba Papež, který v útočné dvojici s Ojou Míčkou drželi obranu soupeře pod neustálým tlakem z čehož těžilo celé mužstvo. Děkujeme našim fanouškům, především našemu "kotlíku" za vynikající podporu a těšíme se na další utkání, které se odehraje netradičně v pátek večer v Křimicích. Dále by jsem chtěl pozvat všechny fanoušky fotbalu ze širokého okolí na sobotní odpoledne kdy u nás proběhnou oslavy fotbalu 110. let a na naše hřiště zavítá SIGITEAM plný legendárních fotbalových hvězd kde se utká s výběrem našich fotbalistů.

TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda klubu: Náš silně oslabený tým uhrál v Sušici bezbrankový 1.poločas. Domácí měli sice výraznou převahu, ale naše obrana hrála spolehlivě, do vážnějších gólových šancí soupeře nepouštěla, výborně chytal i náš gólman D.Prokop. Druhá polovina zápasu ale již byla o něčem jiném. Sušici pomohla rychlá branka mladíka Jakuba Papeže již v úvodní minutě, v 53. zvyšuje domácí kapitán Klíma na 2:0 a bylo hotovo. Mochtín ve předu vůbec neudržel míč, obrana byla v jednom ohni a tak bylo otázkou času, kdy znovu inkasuje. Od 74.min. hrálo naše mužstvo navíc jen v deseti, protože se nechal zbytečně po 2 ŽK vyloučit zkušený D.Gajdušek. Toho domácí využili, přidali v závěru utkání ještě dvě branky, Mochtín odjíždí domů s "burem".



Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - M. Podlipský [-] (55. M. Budil [-] ) , J. Papež [-] , O. Míčka [-] , J. Králík [-] (80. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] (80. A. Vystrčil [-] ) , J. Kysilka [-] (80. Š. Krůs [-] ) , T. Marek [-] (84. P. Kaltenbrunner [-] ) , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Osvald [-] (88. L. Potužník [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] , M. Kutka [-] (84. P. Švátora [-] ) , M. Kapusta [-] , M. Škoch [-] (75. R. Smolík [-] ) , J. Bejvl [-] , O. Šup [-] , P. Blažek [-] , D. Gajdušek [-]

ŽK: 73. P. Blažek , 73. D. Gajdušek . ČK: 74. D. Gajdušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, STACH Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: remíza

Dva silné týmy. Bude to boj, proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích