2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice vyhrála v Rokycanech, hattrickem se blýskl Král


Branky


6. L. Titl , 66. J. Laubr - 23. L. Král , 33. M. Podlipský , 40. L. Král , 81. L. Král (p.)
15

V prvním kole se tyto dva týmy potkaly i v minulé sezóně. Tehdy se po výhře 4:2 radovaly Rokycany. Teď byl výsledek podobný, jen s tím rozdílem, že 4:2 vyhráli hosté ze Sušice. Výrazně se nad výhrou podepsala letní posila z Horaždovic, Luboš Král. Ten dokázal nasázet hattrick a i díky němu se mohli ze zisku tří bodů radovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rokycany šly brzy do vedení. Po centru od Martina Drábka z pravé strany se hlavou prosadil nikým nehlídaný Lukáš Titl. Po inkasovaném gólu převzali iniciativu hosté. Zodpovědně bránili a vytvářeli si řadu šancí. Brankář domácích Martin Wohlmuth se pokoušel rychle rozehrát. Jeho výkop byl ale nepřesný a hráči Sušice se řítili do otevřené obrany. Luboš Král tak srovnal na 1:1. Ve 33. minutě Sušice otočili výsledek a znovu to bylo po chybě. Krajní hráč si špatně zpracoval míč, kterého se zmocnil Marek Podlipský a ten střelou zpoza vápna dal hostům průběžné vedení. To ale nebylo v prním poločase vše. Pět minut před koncem první půle zahrávaly Rokycany roh. Ten se domácím nepovedl a z protiútoku se podruhé v zápase trefil Luboš Král.

Ve druhé půli hráči Sušice trochu zalezli a čekali, co vymyslí domácí. Ti sice měli tlak a převahu na míčí, velké šance si ale dlouho nevytvářeli. Až v 66. minutě se prosadil Jiří Laubr, kterému nahrál stříleným přízemním centrem Jíří Drábek. Sušice poté hrozila hlavně z brejkových situací. Ty se ale hostům nedařilo řešit správným způsobem a zápas byl tak stále otevřený. Deset minut před koncem vybojoval pokutový kop hostující Kysilka, kterého fauloval Čeliš. Proměněnou penaltou zkompletoval Luboš Král hattrick a vrátil Sušici dvoubrankové vedení. Na to už Rokycany nedokázaly zareagovat. Naopak náskok hostů mohl být ještě větší. Ondřej Míčka nastřelil v závěru břevno. Hosty to ale mrzet nemusí a z Rokycan si odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Do utkání jsme vstoupili aktivně, dali jsme rychlou branku. Tak do 15. minuty jsme hráli dobře, bez ztrát. Hráli jsme to, co jsme chtěli. Od té 15. minuty se nám přestalo dařit, soupeř se dostal do hry a my mu to usnadňovali našimi chybami. Hlavně v záložních řadách docházelo ke zbytečným ztrátám balónů a za to šel soupeř do půle do vedení 3:1. Do druhého poločasu jsme chtěli hru oživit střídáními, chtěli jsme zlepšit práci s balónem. To se nám dařilo a po chvíli přišlo zasloužené snížení. Bohužel za stavu 2:3 jsme opět vyrobili v přechodové fázi ztrátu balónu, kterou jsme řešili, za mě zbytečně, faulem ve vápně a ten gól na 2:4 ten zápas de facto rozhodl. Sušice si výsledek zkušeně pohlídala a zaslouženě vyhrála.

TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: Zápas v Rokycanech na úvod soutěže nabídl pro diváky ofenzivního fotbalu zajímavou podívanou. My jsme očekávali, že hra bude od začátku ve vysokém tempu a že domácí budou chtít rychle vstřelit úvodní branku. To se jim povedlo. Po jednom z centrů z pravé strany hlavičkoval osamocený útočník do branky a bylo to 1:0. V minulých zápasech v Rokycanech se nám stávalo, že jsme díky špatnému úvodu byli po většinu zápasu horším týmem, ale tentokrát tomu tak nebylo. Od inkasované branky jsme byli lepším mužstvem. Dobře jsme bránili a byli nebezpeční v ofenzivě. Povedlo se nám hned 3x skórovat a to po velmi pohledných akcích. Ve druhé půli jsme trošku zalezli a čekali co vymyslí domácí. Ti byli sice více na míči, ale větší šance si téměř nevytvářeli. Snížení na 2:3 přišlo v 66. minutě. My podnikali brejkové situace, které se nám moc nepodařilo vyřešit a tak byl zápas stále otevřený. Klidný průběh zápasu pro nás zařídil Jirka Kysilka a Luboš Král. Prvně jmenovaný vybojoval penaltu a druhý svým třetím gólem v utkání rozhodl o naší výhře. V nastaveném čase ještě Ondřej Míčka napálil tvrdou ranou břevno domácí branky a to bylo vše. Jsme rádi, že jsme úvodní kolo zvládli za tři body a konečně vyloupili Rokycany.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] , L. Titl [-] , M. Nový [-] (46. J. Laubr [-] ) , R. Pražský [-] (77. M. Kužma [-] ) , D. Holek [-] , L. Pergl [-] (81. J. Bouda [-] ) , J. Drábek [-] (66. J. Lev [-] ) , T. Pliml [-] , R. Ryba [-] (46. M. Čeliš [-] )

TJ Sušice
T. Mařík [-] - O. Míčka [-] , M. Podlipský [-] (66. M. Budil [-] ) , J. Štěch [-] , J. Králík [-] , L. Král [-] (88. Š. Krůs [-] ) , T. Klíma [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Vystrčil [-] (81. P. Hubáček [-] ) , J. Kysilka [-]

ŽK: 35. J. Lev , 35. J. Drábek , 54. T. Pliml , 90. M. Nový - 30. J. Kysilka . ČK: 21. Š. Tuček .
Hráči zápasu: L. Král , A. Vystrčil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - BOGDAN Gabriel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Tomáš Čechura
Tip experta: výhra hostů

Sušice bude dobře připravená na sezónu a bude hrát o postupové příčky. U Rokycan záleží, kolik hráčů půjde z A týmu.

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích