0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle poprvé padly, jejich katem byl Šahini


Branky


34. E. Šahini , 40. E. Šahini (p.) , 52. E. Šahini
6

Jednou to přijít muselo. První porážku zelenobílých v Traverza aréně mají na svědomí Tuchoměřice, které nedávno vypráskaly hned devíti góly Mšec. Prohra mrzí nejen proto, že se jedná o vůbec první v krajské soutěži tuto sezónu, ale v domácím prostředí jde o první porážku téměř po třech letech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Šárky Krejčové.

 

Zdroj: webové stránky FK Hředle, ohlas



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Náš výkon byl na hony vzdálen tomu, co jsem si představoval, takže rozhodně s ním nepanuje spokojenost. Na druhou stranu hráli jsme to, co nám dovolil soupeř. A ten nám nedovolil vůbec nic. Kvalita kádrů v daném zápase byla zcela rozdílná a podle toho vypadala i hra. My se nedokázali vyrovnat s absencemi a soupeři nekladli vůbec žádný odpor. Dvě střely za celý zápas, z toho jen jedna na branku, je na domácí zápas žalostně málo. Ale jak jsem již říkal, hráli jsme to, co nám dovolil soupeř. Utkání musíme hodit za hlavu a dobře se přichystat na neděli a bodovat. Tento zápas musíme brát jako velkou zkušenost a vzít si z toho ponaučení do dalších zápasů.




Sestavy


FK Hředle
J. Bečirovič [-] - M. Vitner [-] , T. Vitner [-] (61. V. Hladký [-] ) , D. Rais [-] (74. J. Vitner [-] ) , D. Bechner [-] (85. M. Malecký [-] ) , D. Mrázek [-] , J. Pelc [-] , O. Sedláček [-] , A. Vitner [-] , T. Čuda [-] , M. Somol [-]

TJ Sokol Tuchoměřice
M. Kučera [-] - M. Štědrý [-] , L. Vegricht [-] , M. Sulík [-] , J. Hájek [-] , E. Šahini [-] , A. Valášek [-] (83. D. Klobáska [-] ) , J. Tecl [-] , F. Stehno [-] (81. A. Kejmar [-] ) , A. Rovný [-] , T. Valín [-] (25. J. Jeslínek [-] )

ŽK: 33. D. Mrázek , 68. A. Vitner , 77. J. Pelc - 43. A. Valášek .
Hráči zápasu: E. Šahini .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sandev Patrik - ŠTEFAN Michal, ŽEMLIČKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích