4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:30

12.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola ovládl Dolní Bousov! Polaban odjíždí s prázdnou


Branky


9

Dolní Bousov, který v minulém kole padl v nejočekávanějším zápase podzimu s Posázavanem Poříčí n. Sázavou, se utkal ve 12. kole v dalším šlágru kola s Polabanem Nymburk, který momentálně obsazuje 2. místo tabulky v pětibodovém závěsu za vedoucím Posázavanem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o úvodní branku.

Po prohře na půdě Posázavanu potřeboval Dolní Bousov bodovat povinně za tři body, ale to tak lehké nebylo, jelikož soupeřem tento víkend byl ve výborné formě hrající Polaban Nymburk.

„Nebude to nic jednoduchého, soupeř má kvalitu a řadí se mezi aspiranty na postup. Nic jiného než 3 body ale neberu." Tak šel do zápasu hráč uplynulého kola Patrik Mejzr.

 

Hosté se na úvod prezentovali dvěma střeleckými pokusy, kdy první střela směrovala do boční sítě a druhá nad branku. První velká šance domácích přišla v 16. minutě, kdy se Michal Pažout protáhl do vápna po nahrávce Zdeňka Bělíka, ale místo přihrávky volil střelu z úhlu, kterou hostující gólman vyrazil na roh.

 

O dvě minuty později střílel z hranice pokutového území Zdeněk Bělík, ale jen těsně minul branku.

 

Do vedení výběr domácích dostal ve 36. minutě Michal Pažout střelou do protipohybu gólmana Plačka, celé akci předcházel výborný pressink od Tomáše Honce a následná nepřesná přihrávka hostujícího obránce.

 

Ve 37. minutě po levé straně unikal Zdeněk Bělík, ale obrana Polabanu se stačila vrátit a tak zůstalo jen u technické střely do náruče Plačka.

 

Další hezkou akci domácí předvedli ještě před koncem první pětačtyřicetiminutovky, kdy šel míč od Zdeňka Bělíka na Michala Pažouta, od něho na Tomáše Honce, ten ho ještě posunul na Zdeňka Bělíka, který se dostal do velkého úhlu a levačkou minul branku.

 

Konec snů

Polaban hned na začátku předvedl rychlou útočnou akci, na jejímž konci byla střela, se kterou si Ondřej Klíma poradil.

V 62. minutě se v pokutovém území dostal ke střele Zdeněk Bělík, ale pouze nastřelil Petra Plačka.

 

V 64. minutě centroval míč z trestného kopu Zdeněk Bělík, na míč si naskočil Jan Keszeg, ale jeho hlavička skončila opět u gólmana hostí.

 

Druhá branka padla po dlouhém nákopu na Michala Pažouta, který svedl na polovině souboj se stoperem, míče se poté zmocnil Tomáš Honc, který ho zatáhl do velkého vápna a přihrávkou pod sebe našel volného Zdeňka Bělíka, který zkušeně obstřelil brankáře hostí, 2:0.

 

V 74. minutě domácí založili rychlou akci, na jejímž konci pálil Michal Pažout a gólman Plaček vyrazil míč na roh. Za dvě minuty předvedl hezký fotbalový moment František Klíma, který po rohu Zdeňka Bělíka vystřihl parádní nůžky.

 

V 80. minutě vhazovali hosté na polovině domácích out, o míč je obral Tomáš Honc, nasprintoval do útoku a přesným pasem našel Michala Pažouta, který poslal míč do sítě mezi nohama vyběhnutého brankáře, 3:0.

 

Čtvrtou branku přidal Jan Keszeg, když usměrnil míč k tyči po prihřávce Jakuba Šolce a bylo hotovo.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Díky hráčům za předvedený výkon, díky i těm, kteří do hry nezasáhli, ale bez kterých se nelze obejít a díky divákům za vytvoření již tradičně skvělé atmosféry.

SK Polaban Nymburk
Lukáš Vlk: Dnešní utkání nás nezastihlo v optimální formě a soupeř hrající svým typickým způsobem ze zabezpečené obrany na brejky, nás hlavně ve druhém poločase potrestal. V utkání jsme byli málo aktivní, nebezpeční a hlavně důrazní, což vyústilo ve čtyřbrankový příděl. Navíc tři ze čtyř branek dostaneme po našem držení míče. Zasloužená výhra domácích a pro nás tak trochu posazení se na zadek.



Sestavy


Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - F. Klíma [-] , M. Horák [-] , A. Pavliš [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] (76. M. Merva [-] ) , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] , M. Falta [-] (86. M. Horák [-] ) , J. Keszeg [-] - M. Pažout [-] (83. J. Šolc [-] )

SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - R. Novotný [-] , P. Mejzr [-] (46. D. Wiehl [-] ) , F. Bílek [-] (54. P. Hobík [-] ) , M. Kotek [-] , T. Hoffmann [-] , M. Daněk [-] (76. L. Vaníček [-] ) , M. Novotný [-] , R. Jarschel [-] , J. Vacík [-] , O. Drobný [-]

ŽK: 37. T. Honc , 42. M. Pažout - 60. P. Hobík , 66. M. Novotný , 68. M. Daněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Stránský Martin - BOČEK Michal, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 23:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 12:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:10
Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra domácích

Tady vyhrají domácí, lepší tým jsme zatím letos nepotkali.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 07:09
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:28
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů