2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Snížení v závěru Jinočanům body nepřineslo, výhru si připsala rezerva Kladna


Branky


10

Domácí Kladno si v prvním utkání připsalo bod za remízu na půdě Velké Dobré. Jejich dnešní soupeř, Jinočany, do sezony vstoupil o něco lépe, kdy na domácím hřišti zdolal rezervu Králova Dvora. Dnes sahali hosté po bodu, v závěru se ale na víc než jen snížení nezmohli a všechny body tak zůstaly na Kladně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější domácí se dostali do vedení

Vstup do utkání měli podstatně lepší domácí, kteří byli více na balónu a vytvářeli si více brankových příležitostí.

 

Jednu z nich dokázal v 18. minutě zužitkovat Matěj Šnobl. Domácí fotbalista se trefil do odkryté branky a poslal tak svůj tým do vedení.

 

Kladenští mohli svůj náskok ve zbytku úvodního dějství několikrát navýšit, žádný z jejich střeleckých pokusů však druhou branku neznamenal.

 

První poločas tak skončil 1:0 pro domácí mužstvo.

 

Závěrečný tlak hostů body nepřinesl

Stejně jako začátek první půle, tak i začátek druhého poločasu patřil domácím. Ti už po třech minutách hry vedli 2:0. Po standardní situaci se trefil Jakub Rottner.

 

Poté začali být postupně více aktivnější hosté, kteří se snažili o vstřelení kontaktní branky. To se jim podařilo až v 86. minutě. Z dorážky se mezi střelce utkání zapsal Adam Petrouš.

 

V posledních minutách si Jinočany vytvořily tlak a byly blízko k vyrovnání. To se jim nakonec nepodařilo a z Kladna tak po porážce 2:1 odjíždějí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Myslím si, že z naší strany dobré utkání. To, co nás ale bolí a trápí, je to, že jak máme mladý tým, tak máme problém s proměňováním brankových příležitostí. Vytváříme si je, ale je to taková naše bolest už z té B třídy, že to prostě neproměňujeme. A třída je kvalitnější a je potřeba ty šance proměňovat. V tréninku musíme pracovat, abychom to zlepšili a budeme se prát o další body.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Do sezony jsme vstoupili s hodně obměněným kádrem. Některé automatismy, které potřebujeme vybudovat, se ještě ve hře neobjevují. Především v první půli bylo znát, že nejsme důslední a soupeři jsme nechávali příliš prostoru. Ve druhé půli jsme zvýšili pohyb, důraz v soubojích, hru jsme srovnali a v některých pasážích jsme měli i navrch.



Sestavy


SK Kladno B
Z. Pokorný [-] - M. Šnobl [-] (90. J. Roulich [-] ) , O. Noll [-] , J. Rottner [-] , F. Jančí [-] (68. M. Blažek [-] ) , T. Fedorišin [-] (68. S. Chvojka [-] ) , L. Pospíšil [-] , A. Klvaň [-] , T. Abrham [-] , J. Slabý [-] (46. O. Čermák [-] ) , M. Veiner [-]

FK Jinočany
P. Rams [-] - J. Cháb [-] (62. V. Petrus [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Kalaš [-] , Š. Scharf [-] - J. Nový [-] (46. A. Petrouš [-] ) , T. Volek [-] , I. Bogár [-] , F. Vostracký [-] (46. J. Řehák [-] ) - J. Sedláček [-] (65. P. Simandl [-] ) , A. Milner [-]

ŽK: 54. M. Veiner - 30. M. Pospíšil .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - JAROLÍMEK Roman, ŽÁČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Jinočanský tým zatím na rozdíl od toho kladenského neznám. Věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů