3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kralupy jsou zpět na vítězné vlně, doma porazily rezervu Králova Dvora


Branky


36. P. Junek , 42. P. Junek , 50. M. Houška
8

Fotbalisté Kralup utrpěli v minulém kole vysokou porážku 8:0 na půdě Milína. Dnes si chtěli spravit chuť na posledním mužstvu tabulky, Královu Dvoru "B." Hostující mladé mužstvo vzdorovalo, modrobílí však ukázali kvalitu a výsledek vypadá jednoznačně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Junka

Utkání bylo již od úvodního hvizdu vyrovnané a šance byly k vidění na obou stranách.

 

Po zhruba půlhodině hry začali mírně dominovat kralupští, kterým se ve 36. minutě podařilo vstřelit úvodní gól zápasu. Po centru a skrumáži ve vápně se trefil Petr Junek.

 

Stejný muž přidal o šest minut později druhou branku utkání. Domácí útočník skóroval střelou na zadní tyč.

 

První poločas tak zvítězilo domácí mužstvo, které po úvodní pětačtyřicetiminutovce vedlo nad rezervou Králova Dvora 2:0.

 

Gól z přímého kopu pojistil výhru domácích

Z druhého poločasu uběhlo sotva pět minut a Kralupy vedly už o tři branky. Z přímého kopu se trefil Miloslav Houška.

 

Zápas se poté dohrával. Králův Dvůr otevřel obranu a snažil se o vyrovnání. Naopak Kralupy se nikam nehnaly a čekaly na příležitosti k brejkovým situacím.

 

Další branky už se diváci nedočkali, a Kralupy si tak po kolapsu v Milíně spravily chuť, když na domácí půdě porazily královédvoreckou rezervu 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Luboš Černý: Po výprasku v Milíně v minulém kole pro nás bylo důležité na výsledek a debakl zapomenout a zvládnout domácí utkání s Královým Dvorem, což se nám povedlo. Zkraje utkání byla hra vyrovnaná, poté jsme začali být lepším mužstev a z toho pramenily dvě branky do poločasu. Ve druhé půli se trefil Houška z trestného kopu a bylo rozhodnuto. Králův Dvůr má mladé nezkušené mužstvo, ale určitě to nebyl snadný soupeř a nějaké body do konce podzimu určitě uhraje.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Nechci nijak snižovat výkon soupeře, ale myslím, že dnes jsme měli venku k zisku bodů nejblíže. Bohužel, domácí to zvládli především zkušenostmi. Vepředu byli silní, ale myslím, že se to dalo ubránit. Vzadu byli takoví nejistí, akorát že my jsme toho nedokázali využít.



Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Houška [-] , M. Krimlák [-] (53. P. Hulinsky [-] ) , L. Krejza [-] , M. Řenč [-] (58. J. Kulhavý [-] ) , M. Uhlíř [-] , J. Novotný [-] , D. Hemr [-] (65. D. Weiner [-] ) , S. Mařík [-] , P. Junek [-] (76. M. Novák [-] ) , R. Culek [-]

FK Králův Dvůr B
J. Kovařík [-] - J. Rešl [-] , J. Rešl [-] (67. J. Kříž [-] ) , J. Svoboda [-] - D. Matějka [-] , A. Kočí [-] , Š. Krivačka [-] , J. Bíba [-] - J. Bican [-] - Š. Matoušek [-] , M. Janků [-]

ŽK: 39. M. Janků .
Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Tomáš Abrham
Tip experta: výhra domácích

Zkušenost domácích rozhodne ve prospěch Kralup.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích