3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2022 18:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První odložený zápas skončil jednoznačně, Kosoř doma přejela Podlesí


Branky


10

Utkání mezi Kosoří a Podlesím bylo naplánováno na 20.8. 2022. Zápas se však musel kvůli nepřízni počasí odložit a odehrál se o čtyři dny později. I přesto, že se hosté snažili, na domácí straně se ukázala kvalita a Kosoř zvítězila jednoznačně 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích 2:0

Utkání bylo od začátku velice kvalitní a muselo se líbit opravdu všem divákům.

 

Od prvních minut měli mírnou převahu domácí, kteří se po chvíli mohli dostat do vedení. Mikuláš Bícha měl na kopačce první gól zápasu, ve vyložené šanci ale selhal.

 

Kosoř to dlouho mrzet nemuselo, jelikož se ve 28. minutě dostala do vedení. Samostatný nájezd na hostujícího Boudníka proměnil Pavol Růžička. Domácí tak vedli 1:0.

 

Poté mohl skóre navýšit znovu Bícha, v další vyložené příležitosti ale opět selhal.

 

Podlesí se snažilo o vyrovnání, moc brankových příležitostí si ale vytvořit nedokázalo.

 

V závěru úvodního dějství se domácí dostali do dvougólového vedení. Po centru se prosadil vnuk bývalého ligového fotbalisty Zdeňka Nehody Michal Nehoda.

 

První půle tak skončila za stavu 2:0 pro domácí.

 

Podlesí utkání nezdramatizovalo

Druhý poločas byl mnohem vyrovnanější, než ten první. Fotbalisté Podlesí ukázali, že jsou velice dobře fyzicky připraveni a svému soupeři dělali problémy. Branku se jim ale vstřelit nepodařilo.

 

Naopak Kosoř ještě jednou síť rozvlnila. Střídající Vampola přišel na hřiště v 90. minutě a ve stejné minutě zaznamenal třetí gól utkání. Domácí fotbalista se trefil po skvělé individuální akci střelou zpoza vápna.

 

Kosoř tak v dohrávce 3. kola porazila Podlesí 3:0.



Ohlasy k zápasu


Kosoř
Bronislav Šerák: Musím říct, že to byl velice kvalitní zápas, který měl parametry krajského přeboru. Myslím si, že pokud se Podlesí bude scházet, tak se proti nim bude těžko bodovat. Mají kvalitní mužstvo.

TJ Kovohutě Podlesí
Radim Černohorský: Soupeř byl opravdu kvalitní a prohra 3:0 byla pro nás milosrdná. Za stavu 2:0 jsme nevyužili dvě šance, kdy se to mohlo lámat. Kdybychom snížili, tak by možná trochu znervóznili, jinak ale zcela zasloužené vítězství Kosoře.



Sestavy


Kosoř
V. Němčanský [-] - M. Černý [-] , A. Janoušek [-] , M. Nehoda [-] (62. D. Bureš [-] ) , P. Stejskal [-] , M. Bícha [-] (81. D. Višvader [-] ) , J. Novotný [-] (81. J. Slunéčko [-] ) , J. Křemen [-] (90. J. Dlouhý [-] ) , T. Vladyka [-] , P. Růžička [-] (90. J. Vampola [-] ) , M. Brož [-]

TJ Kovohutě Podlesí
T. Boudník [-] - O. Bublík [-] , L. Havelka [-] , O. Valta [-] , J. Mezera [-] (46. M. Šlapák [-] ) , J. Jiránek [-] (81. M. Hanáček [-] ) , O. Drašnar [-] , M. Skočdopole [-] (81. V. Valčík [-] ) , Z. Buch [-] (46. O. Vojtišek [-] ) , M. Mišun [-] , M. Vohradský [-] (62. F. Šrajn [-] )

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šefara Milan - BLOKEŠ Ondřej, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Matouš Vránek

Expert: Jan Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Vstup do soutěže nevyšel ani jednomu z týmů, více však věřím hostům.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích