T. Kukla 21.
1:2
(1:0)
78. F. Král
83. M. Pavlík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyrák si z Vožice odvezl všechny tři body


Branky


21. T. Kukla - 78. F. Král , 83. M. Pavlík (p.)
17
Obě mužstva potřebovala bodovat, aby se co nejvíce vzdálila konci tabulky. To se podařilo ke konci zápasu čtyráckému mužstvu, kdy Pavlík proměnil penaltu a utkání tak skončilo 1:2. V posledním kole se utká Mladá Vožice se stále trápícími se Nemanicemi a do Čtyráku zavítá Meteor Tábor.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Čtyři Dvory České Budějovice
Martin Lafata (trenér): V zápase, ve kterém se v podstatě hrálo o šest bodů, jsme chtěli napravit dojem z domácího zápasu s Kovářovem. První půle byla vyrovnaná a ačkoliv jsme podle mě měli vyloženější šance, prohrávali jsme o pauze 1:0. Ve druhé půli jsme naši hru viditelně zlepšili, ale dlouho se nám nepodařilo dát gól a zápas jsme otočili až v poslední čtvrthodině. Myslím si, že naše vítězství je zasloužené a kluky musím pochválit za bojovnost.



Sestavy


TJ Sokol Mladá Vožice
M. Sarvadi [-] - A. Srulevych [-] (46. J. Smetana [-] ) , O. Marek [-] , T. Kukla [-] , T. Dušek [-] (46. R. Želivský [-] ) , T. Písařík [-] , D. Struska [-] , Š. Kukla [-] , M. Dvořák [-] , J. Teplo [-] , L. Kášek [-]

SK Čtyři Dvory České Budějovice
D. Pecha [-] - D. Čermák [-] (58. L. Hofmann [-] ) , T. Dubský [-] , M. Rachač [-] , J. Řepa [-] , V. Houška [-] (58. P. Janeček [-] ) , K. Jindrle ml. [-] , M. Matušek [-] , F. Král [-] , T. Pecha [-] , M. Pavlík [-]

ŽK: 54. J. Smetana , 63. D. Struska , 74. J. Teplo , 76. T. Kukla , 87. Š. Kukla - 39. T. Pecha , 41. V. Houška , 46. T. Dubský , 65. P. Janeček , 85. L. Hofmann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMAŇ Lukáš - JAROLÍM Jiří, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Filip Zadražil
Tip experta: výhra hostů

I tady to vidím na výhru hostí. Z dosavadních výsledků i z vlastní zkušenosti ze vzájemných zápasů s oběma soupeři mám o něco lepší pocit ze Čtyrech Dvorů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích