D. Kolafa 8. (vl.)
O. Chalupa 79.
2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 13:30

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel pro sebe urvala Hluboká


Branky


8. D. Kolafa (vl.) , 79. O. Chalupa - 22. M. Otepka , 51. M. Škoda , 70. K. Kadlec
18

Hosté na premiérovou výhru v KP po svém návratu do nejvyšší krajské soutěže dlouho čekat nemuseli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání vyšel domácím náramně, když v 8 minutě po dlouhém autu Doležala do vápna si dal vlastní gól Kolafa - 1 : 0. Hra zůstávala stále vyrovnaná a ve 22. minutě se hostům podařil trestný kop, který zužitkoval hlavou Otepka na 1 : 1.  Od této chvíle zkušení hosté byli lepším týmem na hřišti a v 26. minutě měli další příležitost Hrachovcem, kterého Lízal vychytal. Do poločasu už se před brankami nic neudálo.

 

Hned v úvodu druhého poločasu v 51. minutě si hosté vzali vedení na svou stranu, když přesně zamířil hlavou Škoda za Lízalovo záda - 1 : 2. Hosté byli fotbalovější, ale domácí jim nic nedávali zadarmo. V 58. minutě dobře prošel po lajně Bílý, přihrál Krejčímu a jeho gólovku mu zmařil golman včasným výběhem. V 61. minutě měl velkou šanci ke skórování Hájek, ale Lízal byl proti. V 70. minutě hosté podnikli kvalitní akci, když v závěru této akce dává Kadlec do odkryté branky na 1 : 3. Domácí zbraně nesložili a v 79. minutě dobrá kombinace po levé straně. Máška posunul balon Chalupovi, ten pronikl do vápna a přesně zacílil a snižuje na rozdíl jednoho gólu 2 : 3. Domácí vycítili šanci a spíše mysleli na útočení a zkušený tým Hluboké se v 82. minutě dostal hned ke dvěma gólovkám. Tu první Lízal Šestauberovi chytil a druhou poslal Funda nad. V 88. minutě mohlo být vyrovnáno, když Bílý po centru Prajzlera hlavou netrefil a tak si hosté odvážejí ze Sídliště 3 body. 

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKY

 

Stats

Rohy :    2 : 6

 

Střely na branku :  3 : 6

 

Střely mimo branku :  1 : 5



Sestavy


FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , O. Kafka [-] , D. Doležal [-] (52. O. Chalupa [-] ) , M. Rozhoň [-] , D. Míčka [-] (52. K. Krejčí [-] ) , J. Zábranský [-] (78. T. Děd [-] ) , T. Bílý [-] , R. Zahrádka [-] , J. Smola [-] (52. J. Máška [-] ) , T. Prajzler [-]

TJ Hluboká nad Vltavou
D. Konečný [-] - M. Otepka [-] , P. Kössl [-] , J. Krejčí [-] (89. R. Kokeš [-] ) , T. Antoš [-] - J. Funda [-] , M. Škoda [-] , D. Kolafa [-] (68. D. Rottenborn [-] ) , V. Hrachovec [-] - K. Kadlec [-] (77. D. Šestauber [-] ) , P. Hájek [-]

ŽK: L. Lízal , 34. D. Míčka , 83. T. Děd - 90. V. Hrachovec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Lepič Jiří - NĚMEC Václav, SMOLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tým z Hluboké doveze od Otavy bod

Tip: výhra hostů