2:5
(1:2)
33. D. Žampach
35. M. Ševčík (p.)
52. F. Malý
60. D. Průcha (p.)
88. F. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tři penalty a dvě červené karty! Po divokém utkaní si vezou Klecany tři body z Nového Strašecí


Branky


20. L. Mrázek , 73. M. Hartman - 33. D. Žampach , 35. M. Ševčík (p.) , 52. F. Malý , 60. D. Průcha (p.) , 88. F. Tůma
8

Klecany, které mají po dvou zápasech tři body za výhru proti Rakovníku, přijely na půdu Nového Strašecí. Tomu se na začátku sezony příliš nedaří, jelikož ze dvou utkání dokázalo vytěžit pouze jeden bod. Dnešní zápas přinesl dvě červené karty, tři penalty či vystřídání brankáře hráčem z pole a fotbalisté Nového Strašecí si ani tentokrát nepřipsali první výhru v nové sezoně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat domácích a dva pokutové kopy

Prvních dvacet minut byli lepší domácí, kteří více drželi balón na kopačkách a ve 20. minutě se dostali do vedení. Po pěkné kombinace skóroval kapitán Nového Strašecí Lukáš Mrázek. Domácí tak vedli 1:0.

 

Inkasovaná branka hosty nakopla a byli to oni, kteří začali udávat tempo hry.

 

Po zhruba půlhodině hry zahrávaly Klecany penaltu a měly tak šanci na vyrovnání. Ta však zůstala nevyužita, a skóre se tak neměnilo.

 

Hostující fotbalisty to nemuselo dlouho mrzet, jelikož za pár minut vstřelili vyrovnávací branku. Po centru ze strany se hlavou prosadil David Žampach. Ve 33. minutě tak bylo vyrovnáno.

 

Nerozhodný stav netrval dlouho a za dvě minuty se Klecany dostaly do vedení. Z druhé penalty v utkání skóroval Matúš Ševčík. Co bylo pro domácí fotbalisty ale snad ještě horší, bylo to, že penaltovým zákrokem se provinil Jan Čech, který obdržel žlutou kartu. Bohužel pro něj a pro celé Nové Strašecí to ale byla již druhá žlutá karta, a domácí fotbalista tak musel předčasně do sprch.

 

Těsně před koncem úvodního dějství ale přišla komplikace i do řad hostujícího celku. Brankář Filip Hrkal se zranil a musel být vystřídán. Jelikož neměl hostující celek na lavičce náhradníků brankáře, mezi tři tyče se musel postavit záložník David Průcha. Ten obvykle nastupuje v základní sestavě, dnes byl však pouze v roli náhradníka kvůli svalovým problémům.

 

První poločas, ve kterém jsme byli svědky dvou penalt, červené karty a příchodu záložníka do branky, tak skončil 2:1 pro hostující mužstvo.

 

Další penalta, červená karta a tři góly Klecan

Hned po sedmi minutách hry navýšili hosté svůj náskok. Mezi střelce utkání se zapsal Filip Malý.

 

V 60. minutě přišla třetí penalta v utkání a znovu pro Klecany. K té se postavil záložník, dnes ale v roli brankáře, David Průcha. Hostující fotbalista pokutový kop proměnil a celek z Klecan tak vedl už 4:1.

 

Poté přišel tlak domácích, kteří do svého soupeře bušili a snažili se o kontaktní branku. Ta přišla v 73. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Marek Hartman.

 

Ve stejné minutě přišla i druhá červená karta v utkání a znovu pro jednoho z fotbalistů domácího celku. Patrik Svoboda, který už byl několik minut vystřídán, si otevřel pusu na rozhodčího a ten jeho počínání ocenil červenou kartou.

 

Nové Strašecí se snažilo o třetí snížující branku, všechny jeho naděje na bodový zisk ale v 88. minutě kompletně pohřbil střídající Filip Tůma, a stanovil tak výsledek utkání na 5:2 pro Klecany.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Mrázek: Utkání jsme si prohráli sami. Prvních dvacet minut jsme hráli dobře, ale během deseti minut jsme se zhroutili jak domeček z karet. Nelíbilo se mi, jak utkání řídil sudí. Udělal z toho bramboračku.

MSK Klecany
Jiří Kruťa: Před utkáním jsme měli trochu strach, jelikož nám chyběli dva klíčoví hráči. Z naší strany to byl bojovný výkon. Našlo by se v něm spousta chyb, hráli jsme ale jako jedno mužstvo, z čehož mám radost.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
M. Klíma [-] - L. Mrázek [-] , J. Sklenka [-] (80. O. Bačo [-] ) , P. Svoboda [-] (67. D. Holub [-] ) , M. Erba [-] , J. Paluba [-] , J. Gregor [-] (46. P. Nováček [-] ) , J. Čech [-] , M. Hartman [-] , M. Podzemský [-] , D. Mašek [-] (55. M. Krupička [-] )

MSK Klecany
F. Hrkal [-] (45. D. Průcha [-] ) - M. Ševčík [-] (45. J. Dvořák [-] ) , O. Dvořák [-] , F. Malý [-] , D. Žampach [-] , L. Urban [-] , P. Svoboda [-] (69. V. Hordashko [-] ) , F. Vaktor [-] , M. Bečka [-] , F. Mančal [-] , A. Hrdina [-] (87. M. Dudek [-] )

ŽK: 32. J. Čech , 42. J. Gregor , 73. J. Mrázek - 22. D. Žampach . ČK: 35. J. Čech , 73. P. Svoboda .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Marek Pospíšil
Tip experta: výhra hostů

Kvalita kádru Klecan je dle mého vyšší než domácích a na výsledku se to ukáže.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích