L. Pechoč 71. (p.)
A. Červenka 85.
2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia v Lišově remízovala


Branky


19
Na nádherně připraveném hřišti v Lišově v příjemné podzimní neděli přicestovala budějovická Slavia. Sestavy na obou stranách byli nabité a očekávalo se pohledné utkání, kterého se nakonec i fanoušci dočkali.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šance neproměňovali

První poločas se herně povedl více domácímu Lišovu, který sešívané jednoznačně přehrával. Avšak domácím se nedařilo gólově zakončit své útočné akce, které končili na pozorné obraně a hlavně skvěle chytajícímu gólmanovi hostů. Největší šanci domácích zazdil kapitán Bouchal, jenž se po centru z pravé strany ocitl sám na malém vápně nikým nehlídán, svou šanci však nevyužil a zakončil nepřesně mimo. Do kabin se tak šlo za bezbrankové remízy.

Ve druhé půli se gólově prosadila obě mužstva

Druhý poločas již přinesl mnohem více gólových okamžiků. Síly se v druhé půli na hřišti srovnali a začala hrozit i Slavie. Byli to právě hosté a jmenovitě Petr Kindermann, který otevřel skóre, když po vysokém napadání ukořistil balón Švagr a servíroval ho před poloodkrytou bránu a Kindermann se nemýlil. Domácí byli chvíli opaření z inkasované branky a lehce vypadli z tempa, čehož hosté využili ještě jednou. Po rohu se na zadní tyči opět prosadil tentokrát hlavou Kindermann. Jak první inkasovaný gól domácí zchladil, ten druhý je naopak nastartoval. Po zbytečném faulu ve vápně hostí kopal domácí Pechoč penaltu a s přehledem ji proměnil. Zanedlouho mohl srovnat hlavou Červenka, ale těsně přestřelil, poté hostující gólman Rychlý vytáhl reflexivním zákrokem domácí střelu na tyč. Domácí se však vyrovnání dočkali, když výborně hrající Červenka nikým nehlídán po centru z pravé strany nedal šanci hostujícímu brankáři. Závěrečná minuta ještě přinesla velké drama, když rozhodčí k překvapení všech přihlížejících nařídil pokutový kop. Ten si postavil opět Pechoč, který však tentokrát na Rychlého v bráně nevyzrál a neujala se ani dorážka Červenky. Zápas tak skončil smírně 2:2.


Ohlasy k zápasu


SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Další domácí utkání, které jsme měli vyhrát, opět jsme ale neproměnili několik šancí. Protože jsme v 90. minutě nedali druhou penaltu, musím poblahopřát svému bývalému trenérovi z Třeboně panu Dejmalovi k zisku jednoho bodu.

SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Za bod jsme určitě rádi, i když jsme vzhledem k průběhu mohli mít body 3. S pokorou ale uznáváme kvalitu domácích, kteří si jistě bod zasloužili. Co však nechápu je výkon pana rozhodčího, který po čistém zákroku 2 metry před vápnem nařídí pokutový kop. Po zápase nám přijde vysvětlit do kabiny, že to mohla být červená karta a trestný kop nebo žlutá karta a pokutový kop… To si jako můžeme vybrat nebo vylosovat? To jsou nějaká nová pravidla, že situace se dá řešit více způsoby? Buď něco písknu a stojím si za tím, i když vypadám hloupě, anebo prostě uznám chybu. Jestli to pan rozhodčí čte - příště si vybírám červenou kartu a trestňák za vápnem než penaltu v poslední minutě! A především musím někoho faulovat jako prerekvizitu.



Sestavy


SK Lišov
M. Maršán [-] - V. Leština [-] , M. Koláček [-] , J. Hlaváč [-] , J. Šachl [-] (65. K. Račák [-] ) , L. Pechoč [-] , D. Bouchal [-] , J. Kovačič [-] , A. Červenka [-] , P. Kandl [-] (62. M. Šachl [-] ) , P. Shýbal [-] (74. M. Klabouch [-] )

SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - P. Lhoták [-] , P. Kindermann [-] (90. T. Dzietonický [-] ) , M. Pollák [-] , A. Švagr [-] , J. Pinc [-] , A. Cihlář [-] , L. Janák [-] (75. P. Hajný [-] ) , T. Vršitý [-] , J. Voldán [-] , M. Bohůnek [-]

ŽK: 54. L. Pechoč - 78. P. Kindermann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HOŠEK Jan - BARTŮNĚK Pavel, ERNST Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 10:43
Dana Bendová

Expert: Vojtěch Sedláček
Tip experta: výhra domácích

Slavia se v posledních zápasech hodně zvedla, každopádně tým Lišova proti nám předvedl dobrý výkon a dnes vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 15:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 11:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 15:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 18:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 17:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 12:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:23

Tip: výhra domácích