2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stuchlíkovy branky zajistily Dražicím tři body


Branky


35. M. Stuchlík , 83. M. Stuchlík (p.)
17
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První poločas se hrál hurá fotbal, kdy se útoky střídaly na obou stranách. Za zmínku stojí 14. minuta, kdy hosté měli tři velké šance vstřelit gól, ale nebylo jim dopřáno. V cestě jim stál domácí brankář, který střelu Krejčího vytáhl nohou a dorážku Mášky také zlikvidoval. V téže minutě se dostal ke střele Krejčí a trefuje břevno. V 16. minutě odpověděli domácí bombou k tyči a Lízal ji stačil vyrazit. V 21. minutě Strakoničtí měli další gólovku , když Bílý utekl po lajně a poslal balon do vápna na Mášku, který o centimetry nestačil balon nasměrovat do brány. Ve 24. minutě trestný kop domácích jen těsně minul levou tyč. Ve 35. minutě kdo udeřil do sítě byl domácí Stuchlík - 1 : 0.

 

Druhý poločas

               Druhý poločas byl z hostující strany silně nevýrazný. Domácí je zatlačili na polovinu a vytvářeli si sérii rohových kopů. Strakonická první souvislá kombinace příšla až v 79. minutě, když Prajzler šel ze strany sám, ale golman se nenechal překvapit. V 82. minutě přišel penaltový zákrok a sudí neváhal. Penaltu proměnil opět Stuchlík Matyáš a určil tak konečný výsledek na 2 : 0.

 

AUTOR: JIŘÍ CIBULKA

 

Stats

Rohy :    12 : 2

 

Střely mimo branku :  1 : 1

 

Střely na branku :  7 : 4



Sestavy


TJ Dražice
J. Počinek [-] - J. Štecher [-] , M. Horka [-] (87. T. Běhoun [-] ) , P. Novotný [-] , L. Stuchlík [-] , M. Mareš [-] (46. D. Tůma [-] ) , M. Veselý [-] , M. Stuchlík [-] , R. Vačlena [-] (90. M. Štecher [-] ) , D. Štecher [-] , J. Turek [-]

FK Junior Strakonice
L. Lízal [-] - P. Rybák [-] , K. Krejčí [-] , M. Boukalík [-] (85. O. Kafka [-] ) , D. Doležal [-] (57. D. Míčka [-] ) , S. Tipanic [-] (28. J. Smola [-] ) , M. Rozhoň [-] , J. Máška [-] , T. Bílý [-] , V. Hozman [-] , T. Prajzler [-]

ŽK: 41. M. Stuchlík , 49. R. Vačlena , 69. M. Veselý - 82. L. Lízal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lepič Jiří - KAŠTÁNEK Libor, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dražice budou letos zažívat zřejmě těžkou sezónu a ani v tomto zápase první body nezískají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů