1:1
(1:0)
78. A. Savi (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:30

8.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava se protrápila k bodu


Branky


25. D. Drovalov - 78. A. Savi (p.)
8

Favorit horko těžko vybojoval alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hráči říšského áčka nastoupili doma proti rezervě jihlavské Vysočiny. Po lepším úvodu hostů se domácí dostali do zápasu a byli lepším týmem což vyvrcholilo v úvodní branku ve 25. minutě. Centr Kvycha se odrazil k Pokornému a ten předložil Drovalovovi balón před prázdnou branku - 1:0. Do konce poločasu se už nic velkého nestalo, hosté měli více ze hry, drželi balon, ale do velkých šancí se nedostávali.

Hosté v závěru srovnali

Bohužel v 75. minutě se po nedůrazném zákroku Švarce dostal k míči ve vápně hostující útočník a byl podražen, což vedlo k druhé žluté kartě pro Švarce a proměněné penaltě - 1:1. Poté měli opět hosté více ze hry, drželi míč, ale domácí hráči jim nic nedovolili. Dvě minuty před koncem měl šanci opět domácí Svoboda, ale těsně minul a tak se oba celky rozešly smírně po výsledku 1:1.


Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Kamil Průša (trenér): První půli jsme vyloženě prospali. Nic se nám nedařilo, byli jsme nepřesní a působili jsme opravdu děsným dojmem. Můžeme být rádi, že jsme obdrželi pouze jednu branku, která padla po nezvládnuté situaci na naši pravé straně. Po poločasové domluvě již byla druhá půle mnohem lepší. Savi bohužel svoji příležitost neproměnil. Vyrovnání zařídil Lokvenc, který svojí důsledností získal již ztracený míč a následně byl faulován v pokutovém území. Pokutový kop proměnil Savi a vyrovnal tak na konečných 1:1. Bod musíme brát, na víc jsme dnes neměli. Domácí Svoboda ještě trefil tyč naší branky, takže můžeme být opravdu rádi za remízu!




Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - M. Zarovnii [-] (79. L. Gall [-] ) , D. Čížek [-] , O. Kvych [-] , R. Svoboda [-] , L. Kryštůfek [-] , J. Chramosta [-] , D. Drovalov [-] (90. S. Borzenko [-] ) , J. Pospíchal [-] (60. J. Cejpek [-] ) , M. Pokorný [-] , V. Švarc [-]

FC Vysočina Jihlava B
M. Trešl [-] - P. Mikuška [-] , J. Puzrla [-] (88. V. Wiederlechner [-] ) , J. Jiroušek [-] - A. Savi [-] , M. Křehlík [-] , T. Záruba [-] (69. M. Lokvenc [-] ) , M. Fila [-] (91. F. Veselý [-] ) , M. Miška [-] (88. P. Štancl [-] ) - T. Trojan [-] (69. D. Procházka [-] ) , M. Záhradník [-]

ŽK: 42. V. Švarc - 28. A. Savi , 84. M. Křehlík . ČK: 78. V. Švarc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Mach Karel - TERBER Ondřej, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Jihlava potvrdí roli favorita a z říše si odveze všechny body. 0:3

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů