2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice přehrály Speřice


Branky


8

Domácí o své výhře rozhodli už během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První gól utkání padl velmi brzy. Centr z obrany Tasovic přesně našel Jiřího Švejkara, který se nacházel před speřickými obránci, zpracoval si míč a vsítil gól již v 9. minutě utkání - 1:0. Vzápětí byl závar na druhé straně před brankou domácích, avšak prudkou ranou nastřelil Tomáš Marek pouze tasovického hráče. Ve 22. minutě pokus Matěje Fejta skončil v náruči domácího brankáře Jiřího Koukala. Ve 34. minutě po standardní situaci následovala střela Martina Pohana, se kterou si brankář domácích bez problémů poradil. Na druhé straně odvrátil střelu Tasovic Marek Fukan na roh, z kterého brána TJ Dálnice ohrožena nebyla. O chvíli později, ve 37. minutě, se rozehrával další rohový kop. Patrik Pacula si na roh šikovně naběhl, překopl speřické hráče a poslal míč k zadní tyči, kde Tomáš Cihlář doklepl míč do Maďarovy brány a zvýšil tak vedení Tasovic na 2:0. Do konce poločasu ještě vystřelil Martin Pohan, mířil však nad bránu.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase, v 58. minutě, mířila střela Tasovic vedle tyče speřické brány. Poté na druhé straně mířil Martin Pohan na bránu Tasovic, brankář Koukal vytáhl míč nad bránu, následoval rohový kop hostů. V 61. minutě, po speřickém faulu, rozehráli míč Tasovičtí, který Speřice odvrátily na roh. O minutu později, zlikvidoval dva pokusy Tasovic vstřelit gól Maďar, třetímu zakončení zabránil T. Marek. V 72. minutě měl hostující tým několik přihrávek před bránu, avšak žádná nebyla zakončena do sítě domácích. Po faulu na Pavla Svobodu v 87. minutě, zamířil svou střelu po zemi k tyči Dominik Vlček, brankář domácích ji bez problémů chytil. Zápas tak skončil vítězstvím Tasovic 2:0.

 

Zdroj: TJ Dálnice Speřice

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Dokázali jsme vstřelit dva góly. Druhou polovinu jsme výsledek hlídali, soupeř neměl významnější šanci a čekali jsme na uklidňující třetí branku. Ta však po několika slibných příležitostech nepřišla. Jsem rád za tři body v tom stavu, v jakém jsme.

TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): V prvním poločase měl Pavel Svoboda šanci vstřelit gól kdy míč směřoval do šibenice, ale brankář Tasovic ho bravurně vytáhl na břevno. Ve druhém poločase se výkon týmu zlepšil, ale naše finální fáze byla žalostná. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit gól. Soupeř byl značně nervózní i za stavu 2:0, to by ho dostalo pod větší tlak.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - P. Horáček [-] (80. M. Dítě [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , T. Cihlář [-] (68. V. Fajkus [-] ) , J. Vašina [-] , D. Odehnal [-] , M. Garčic [-] , M. Moravec [-] , J. Švejkar [-] (91. S. Tichý [-] ) , P. Pacula [-]

TJ Dálnice Speřice
P. Maďar [-] - M. Fukan [-] , T. Marek [-] (90. J. Boček [-] ) , P. Šíma [-] , P. Honzárek [-] , M. Řezáč [-] (88. V. Zach [-] ) - D. Vlček [-] , P. Pech [-] (46. P. Soukup [-] ) - M. Pohan [-] , M. Fejt [-] (66. M. Eremiáš [-] ) , P. Svoboda [-]

ŽK: 87. M. Blahoudek , 89. D. Odehnal - 74. P. Šíma , 76. D. Vlček , 92. M. Fukan .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Hovorka Miroslav - MALIMÁNEK Marek, PAULÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Roman Turek
Tip experta: výhra domácích

Tasovice nedovolí překvapení a a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů