Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jihlava veze tři body


Branky


8

Ždírecký Tatran nestačil na jihlavskou rezervu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ždírečtí chtěli navázat na povedené jaro i letní přípravu, ale vstup do divize jim nevyšel. V 16. minutě domácí při rozehrávce zbytečně ztratili míč, Tall si pohrál s domácí obranou a přesně zakončil - 0:1. V závěru prvního poločasu hosté přidali druhou branku. K míči se na polovině hřiště dostal Vítek, proběhl středem domácí obrany a sólo zakončil střelou do sítě - 0:2.

Hosté si vedení pohlídali

Po hodině hry se z branky radovali i domácí. Rohový kop poslal přímo za záda Soukupa Jan Novotný - 1:2. Srovnat mohl Šrámek, ale z malého vápna se střelecky neprosadil. Domácí hráli v závěru na velké riziko a nakonec ještě jednou inkasovali, když míč do prázdné brány dovedl Christodoulou - 1:3.



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Myslím, že jsme si za náš výkon alespoň bod zasloužili. Kromě koncovky, která nás tentokrát stála lepší výsledek, totiž nemám klukům moc co vytknout.

FC Vysočina Jihlava B
FC Vysočina Jihlava (web): Návrat do Divize D týmu kouče Kamila Průši vyšel na výbornou, když v krajském derby porazil Tatran Ždírec nad Doubravou 1:3 (0:2). Jihlavské branky vstřelili Mame Alassane Tall, Jan Vítek a v nastaveném čase Christodoulou Irodotos



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - P. Novotný [-] - M. Vopršal [-] - L. Mrázek [-] , J. Fikar [-] , J. Veselský [-] , P. Pátek [-] (46. L. Netolický [-] ) , P. Klimeš [-] (46. O. Pavlas [-] ) , J. Šrámek [-] , J. Novotný [-] , J. Málek [-] (80. D. Pelikán [-] )

FC Vysočina Jihlava B
P. Soukup [-] - D. Jiřík [-] , I. Christodoulou [-] , P. Mikuška [-] - M. Miška [-] (86. J. Pekárek [-] ) , J. Vítek [-] , D. Procházka [-] (46. T. Trojan [-] ) , M. Křehlík [-] , M. Lokvenc [-] (65. J. Jiroušek [-] ) , M. Fila [-] (73. V. Wiederlechner [-] ) - M. Tall [-] (65. A. Savi [-] )

ŽK: 44. M. Vopršal , 87. D. Pelikán - 18. M. Křehlík , 77. J. Jiroušek , 87. A. Savi , 92. P. Soukup .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: TERBER Ondřej - SVOBODA Ladislav, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra domácích

Ždírci se příprava výsledkově povedla a budou chtít navázat na dobrou formu ke konci jara. Těžko říct co letos očekávat od Jihlavy, ale pro tento zápas tipuji výhru domácích a trefí se Vopi.

Tip: výhra hostů