R. Bala 51.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2022 16:30

6.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvítkovice porazily 1:0 Hodonín


Branky


51. R. Bala
9

Šestým kolem pokračovala od čtvrtka do neděle soutěž MSFL. Po šesti odehraných kolech zůstává stále bez ztráty bodu v čele Kroměříž, kterou pronásledují Rosice a na třetí příčku se vyšvihl Hlučín. Kvítkovice v domácím utkání obraly o body Hodonín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dorazili i s ligovou posilou

Ligová posila měla hostům z Hodonína pomoci k bodovému zisku. Ambiciózní nováček MSFL dorazil na páteční duel na hřiště Kvítkovic s útočníkem Liborem Bobčíkem, který v týdnu odešel na hostování ze Zlína.

Hodonín se po úvodních dvou výhrách bodově zasekl. V posledních čtyřech kolech bral jenom dva body a tabulkou se propadá.

Na hřišti Kvítkovic si mnoho šancí hosté nevypracovali. Nejblíže ke gólu byl ve 20. minutě, kdy po brejkové akci nejprve střílel hostující Bobčík a následně dorážel Helísek, domácí brankář Semanko ale obě šanci soupeře zneškodnil.

Kvítkovice, které hrozili téměř výhradně po standardních situacích, měly více příležitostí ke skórování. Rapavý ale mířil z hranice šestnáctky vysoko nad, před Petrášem neuspěli ani Gerža s Kuběnou a Balou.

Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

Zkraje poločasu domácí rozhodli

Zkraje druhého poločasu, v 51. minutě, už slavili domácí vedoucí gól.

Bala po rohovém kopu propálil hostujícího Petráše a poslal Kvítkovice do vedení - 1:0.

Hodonín obdržená branka nastartovala. Jenže ránu stopera Dresslera vyrazil Semanko na roh, křídelník Jäger mířil nepřesně a hlavičku Pazdery vytěsnil jistý domácí gólman.

Kvítkovice byly do konce utkání agresivnější, důraznější a body si vzít nenechaly.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Petr Zapalač - trenér: „Víme, že naši hráči to velice dobře kopou, ve standardkách máme v nich sílu. Přestože soupeře měl dvě vyložené šance, i díky nim jsme klidně mohli vést 3:0. Bohužel zase jsme si to udělali složitější a i proto to na konci bylo vyhrocené."




Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - V. Waclawik [-] , P. Gerža [-] (70. M. Guzik [-] ) , M. Blahuta [-] , R. Bala [-] , O. Pernatskyi [-] , L. Vychodil [-] , J. Kuběna [-] (75. M. Šidlík [-] ) , D. Rapavý [-] (79. M. Seehof [-] ) , J. Kiška [-] , P. Chovan [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - T. Jáger [-] , A. Dunda [-] , L. Bobčík [-] , P. Švantner [-] , M. Kadlec [-] (37. P. Bohun [-] ) , J. Pazdera [-] , O. Sukup [-] , R. Smékal [-] (70. P. Fila [-] ) , P. Dressler [-] , D. Helísek [-] (82. F. Mazuch [-] )

ŽK: 54. V. Waclawik , 58. J. Kiška , 61. D. Rapavý - 47. J. Pazdera , 86. P. Dressler .
Počet diváků: 311. Rozhodčí: Silný Zdeněk - POLÁČEK David, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: výhra hostů

Hodonín zápas zvládne a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích