0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Ždírci bez branek


Branky


9

Domácí nevyužili více než hodinu trvající přesilovku a diváci branku neviděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Do zápasu hosté vstoupili aktivně, vytvořili si herní převahu, z ní plynulo několik šancí, z nichž největší byla po spolupráci bratrů Demeterových. Bohužel po přihrávce Robina, Patrik nedokázal překonat tváří v tvář domácího gólmana. Obraz hry se úplně změnil po vyloučení Patrika Demetera, který oplácel po faulu na něj. Od té doby hosté mysleli především na defenzivu. Přesto si dokázali vytvořit šance po pěkných individuálních akcí Michala Hubra a později Robina Demetera. Hubrovi chyběl po sólu přes dva protihráče kousek k důraznějšímu zakončení a Demeter ve své šanci pálil těsně vedle.

Ani po přestávce branka nepadla

Druhý poločas se nesl defacto pořád ve stejném módu, hosté pozorně bránili a snažili se o rychlé brejky. Domácí se až na dvě výjimky do žádné šance nepustili. V prvním případě skvěle chytil Pepa Andrés střelu z cca 20 m mířící do šibenice a těsně před koncemi hasil nebezpečí skluzem na poslední chvíli Muamer Avdič. Hosté kontrovali povedenou střelou Robina Demetera. A tak zápas skončil 0:0.

 



Ohlasy k zápasu


TATRAN Ždírec nad Doubravou
Michal Votava (trenér): Bod bereme, kdyby hrál soupeř celý zápas v deseti, tak bychom to měli složité. Z naší strany tomu chyběl větší zápal. Možná se projevilo pohárové utkání, ale to měli v nohách i hosté.




Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
M. Vlček [-] - P. Novotný [-] - M. Vopršal [-] (82. M. Najman [-] ) - L. Mrázek [-] (78. L. Netolický [-] ) , J. Málek [-] , P. Pátek [-] (57. P. Klimeš [-] ) , J. Šrámek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , J. Veselský [-] , O. Pavlas [-]

TJ Start Brno
J. Andres [-] - M. Avdić [-] , V. Ryšavý [-] (82. A. Stasiuk [-] ) , M. Sedlo [-] , L. Kaláb [-] - D. Michna [-] (72. O. Doubravský [-] ) , P. Demeter [-] , M. Hubr [-] , J. Jonáš [-] , M. Pařízek [-] , R. Demeter [-] -

ŽK: 24. J. Novotný , 58. O. Pavlas , 72. P. Klimeš , 74. L. Mrázek - 66. R. Demeter , 93. M. Pařízek . ČK: 24. P. Demeter .
Počet diváků: 205. Rozhodčí: MRKVICA Tomáš - ŠTIPČÁK Martin, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: František Kuldan
Tip experta: remíza

Ždírec se zvedl a uhraje alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů