3:1
(1:0)
73. A. Krč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 15:30

6.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rubý rozhodl o výhře Frídku-Místku


Branky


15. P. Rubý , 77. M. Velner , 87. P. Rubý - 73. A. Krč
10

Šestým kolem pokračovala od čtvrtka do neděle soutěž MSFL. Po šesti odehraných kolech zůstává stále bez ztráty bodu v čele Kroměříž, kterou pronásledují Rosice a na třetí příčku se vyšvihl Hlučín. Frýdek-Místek porazil Uničov 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Tři prohry v řadě chtěl Frýdek-Místek zlomit v domácím prostředí proti Uničovu.

Hosté do utkání vlétli aktivněji a v páté minutě pálil z nějakých dvaceti metrů Jakub Svoboda, ovšem jeho pokus minul levou tyč.

V 15. minutě přišla úvodní branku zápasu. Domácí Tomáš Hykel poslal míč na pravou stranu Michalu Velnerovi, ten jej přenechal Dominiku Konečnému, jenž poslal skvělý centr do vápna přesně na hruď Patrika Rubého, který si míč zpracoval a následně zakončil z bezprostřední blízkosti k levé tyči - 1:0.

Uničov měl ke konci první půle více ze hry, ale pokusy Jakuba Vichty mířily vedle a brankář Gergela všechny centry bezpečně pochytal.

Frýdek-Místek tak šel do poločasové přestávky ve vedení 1:0.

Domácí si výhru pohlídali i přes červenou

V 61. minutě přišla komplikace pro domácí, jelikož byl za druhou žlutou kartu vyloučen Jan Martiník.

Početní převaha soupeře nebyla na trávníku příliš znát a v 71. minutě prošel od vlastní šestnáctky do té soupeřovy Konečný, ovšem jeho následné zakončení zblokoval obránce Uničova.

Tato příležitost mohla mrzet Frýdeckomístecké dvojnásob, protože o dvě minuty později přiletěl skvělý centr z pravé strany na zadní tyč, do kterého se z voleje opřel Aleš Krč a jeho rána o břevno byla zcela nechytatelná - 1:1.

V 77. minutě získali domácí rohový kop, který poslal do vápna Rubý, jeho centr sice vyboxoval brankář Kvapil, ale pouze proti Michalu Velnerovi, který se opřel do míče levačkou zpoza vápna a přes hradbu protihráčů zakončil přesně k tyči - 2:1.

V 83. minutě měl před sebou Krč dostatek místa, ale jeho pokus ze střední vzdálenosti letěl do rukou frýdeckomísteckého gólmana.

V 87. minutě byl Matteo Burgo zfaulován ve středu hrací plochy Michaelem Šečkářem, čehož využil Patrik Rubý, který si okamžitě vzal míč a z poloviny hrací plochy přeloboval gólmana Kvapila - 3:1!

V samém závěru se ještě postaral o zahrání přímého kopu hostující Ambrozek, ovšem Gergela famózním zákrokem stvrdil, že tři body zůstanou na domácí straně.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: „Opět velmi dramatické utkání. My to teď na podzim asi ani jinak neumíme. První poločas jsme sice vyhráli, ale co si budeme povídat, soupeř byl kvalitnější na míči a měl také více ze hry. Ve druhé půli jsme šli do deseti z důvodu velmi necitlivého vyloučení Martiníka. Následně jsme zaváhali, nepohlídali na zadní tyči Krče a ten srovnal. Pak se ale začala dít věci. Velner zužitkoval odražený míč po rohovém kopu a poslal nás zpět do vedení. Vítězství korunoval přenádhernou střelou z poloviny hřiště Rubý. Myslím, že žádný gólman už proti nám nevyleze za šestnáctku (smích). Chci poděkovat hráčům, kteří to zodpovědně odmakali a fanouškům, kteří nás hnali k výhře. Následně bych chtěl všechny pozvat na středeční pohár s Opavou."




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] (89. M. Kostka [-] ) , T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] (90. T. Kohut [-] ) , J. Martiník [-] , P. Zupko [-] , D. Konečný [-] (86. M. Burgo [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-] , J. Nevřela [-]

SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Svoboda [-] (54. D. Bača [-] ) , V. Koutný [-] , M. Diblík [-] (54. J. Saňák [-] ) , V. Kamas [-] , M. Kirschbaum [-] , M. Vybíral [-] , T. Komenda [-] (54. A. Krč [-] ) , J. Vichta [-] , M. Hausknecht [-] (79. J. Ambrozek [-] ) , J. Javůrek [-] (75. M. Sečkář [-] )

ŽK: 41. J. Martiník - 49. M. Kirschbaum , 74. J. Javůrek . ČK: 61. J. Martiník .
Počet diváků: 258. Rozhodčí: DUDEK Matěj - MACRINEANU Jiří, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Antonín Plichta
Tip experta: remíza

Zápas dvou vyrovnaných týmů skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích