Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 17:00

17.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž potvrdila roli favorita


Branky


8

Soutěž MSFL zažívá anglický týden, když pokračovala ve středu předehrávkami 17. kola. I po pátem soutěžním zápase sezóny zůstává bodově stoprocentní Kroměříž, které šlapou na paty Rosice. Za zmínku stojí i doposud neporažené béčko Slovácka nebo aktuálně třetí juniorka Zlína. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v první půli

První půle přinesla zajímavý fotbal bohatý na branky. 

V deváté minutě se po dlouhém a prodlouženém autu míč odrazil do vzduchu, kde si jej nejrychleji našel dobíhající Machálek a otevřel skóre - 1:0.

Druhou branku přidal po pěti minutách Surynek, který si naběhl do vápna na přihrávku z levé strany, kličkou se uvolnil a rychlou křížnou střelou levačkou parádně zavěsil na zadní tyč.

V této fázi to vypadalo pro domácí velmi dobře, ale vzápětí přišla po centru z levé strany chyba a nedůraz domácích, když si padající míč v malém vápně našel na přední tyči důrazný Josefík a dotlačil jej do branky domácích - v 16. minutě 2:1.

Hosté viditelně ožili, převzali na nějakou dobu herní iniciativu, ale hráli většinou jen po vápno bez vážnější šance.

To domácí stihli do poločasu přidat důležitou a jak se později ukázalo rozhodující třetí branku, když po rychlém vyvezení míče a kolmé přihrávce sklepl Chwaszcz před vápnem nabíhajícímu Cupákovi, který se přes bránící hráče prosadil přesnou přízemní střelou - 3:1.

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas byl ve znamení enormní snahy hostů s výsledkem ještě něco udělat.

Když se po výborně zahraném volném přímém kopu opět prosadil do vápna nabíhající Josefík, tak utkání dostalo opět náboj a zápletku - 2:1.

Hráči Brodu se ve větším počtu hnali do útočení a vynikali také velkým důrazem v osobních soubojích.

Brod otevřel ještě více hru a domácím se nabízely nebezpečné brejky.

Velkou šanci měl Matoušek, ke kterému se dostal míč tak, že postupoval sám na Somberga, ale ten ho vychytal. Hostující gólman také během druhé půle zneškodnil domácím penaltu, když exekutora Zavadila vychtal u tyče.

Jelikož do konce utkání žádná branka nepadla, tak tři body brali domácí a nadále jsou po pěti odehraných zápasech bez ztráty bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: „Samozřejmě jsem rád, že jsme zase vyhráli, ale představoval jsem si daleko klidnější zápas. Začátek byl dobrý. Do utkání jsme vstoupili velice dobře. Sice jsme první dvě šance nedali, pak jsme se ale prosadili a zápas měli pod kontrolou. Uherský Brod se po snížení vždy snažil, hrál dobře, s nasazením, agresivně. Poctivě nás dostupoval, tlačil na nás. Jenom škoda, že padlo tolik žlutých karet a bylo to zbytečně nervózní. Přitom vztahy mezi kluby jsou normální. Na mě to bylo až moc zběsilé a vyhecované. Utkání jsme pak měli ve druhé půli rozhodnout daleko dřív, šance jsme na to měli, bohužel jsme už žádnou z nich nerealizovali a neproměnili jsme ani penaltu. Čtvrtým gólem bychom se uklidnili, ale jelikož jsme ho nedali, strachovali jsme se až do konce.“




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Machálek [-] (62. D. Jambor [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (66. M. Votava [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] , M. Surynek [-] (73. J. Novotný [-] ) , T. Matoušek [-] , E. Mlčoch [-] (62. M. Sedlák [-] ) , M. Cupák [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-]

ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - J. Švrček [-] (80. V. Gettler [-] ) , A. Tkadlec [-] , M. Lorenc [-] - M. Michalec [-] (46. P. Šmatelka [-] ) , O. Strachoň [-] , D. Venený [-] (80. D. Sedláček [-] ) , M. Leskovjan [-] (71. T. Masař [-] ) , L. Nevařil [-] - R. Josefík [-] , J. Michalec [-]

ŽK: 89. Š. Vyhlíd - 25. J. Michalec , 31. A. Tkadlec , 60. M. Lorenc , 69. M. Leskovjan , 71. R. Josefík , 75. O. Strachoň , 90. T. Masař .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vašek Horyna
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž sbírá jen vítězství a za tři body porazí i Uherský Brod, přidá i pátou výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích