0:1
(0:1)
41. R. Voltr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Žižkov po dvou zaváháních zabrala, z Boleslavi si veze tři body


Branky


41. R. Voltr
8

Zápas o jednom gólu se odehrál v Boleslavi, kde tamní rezerva přivítala favorita z Prahy v podobě Viktorie Žižkov. Viktorka potřebovala po dvou ztrátách nutně zabrat, aby si svou pozici na špici tabulky nenechal převzít dotírajícími vlčáky. A bylo to na jejich výkonu vidět. Že si Boleslav přípsala prohru pouze o jeden gól je díky skvělému branáři Mikulcovi a nepřesnostem v zakončení z kopaček Viktoriánů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voltr poslal Žižkov do vedení

Hosté chtěli dát rychle zapomenout na výpadky s Velvary a Benešovem a od prvních minut byli pány na hřišti. V úvodu byl největším nebezpečím pro Mikulecovu branku aktivní Sixta, ale první nebezpečný střelecký pokus si ve 20. minutě připsal Muleme. Na druhé straně odpověděl střelou mimo tyče Leitl, a to bylo od domácích na dlouhou dobu vše. Po půl hodině promáchl ve slibné pozici Kadlec a chvíli na to vypadl míč z rukou Mikulecovi, ale v závaru jej nikdo v černém nedokázal dostat do sítě. Blízko gólu byl ve 32. minutě Kadlec, kterého vyslal na zteč Jirásek, ale domácí odolávali. Do vápna létal jeden nebezpečný centr za druhým, ale mezi tři tyče si nenašla cestu ani hlavička Voltra, ani nechtěná teč boleslavské obrany. S blížícím se závěrem poločasu tlak Viktoriánů sílil a gól visel na vlásku. Ve 38. minutě šel podruhé sám na gólmana Kadlec, ale Mikulec znovu zachránil. Úspěšný byl i při hlavičce Sixty a nebezpečné ráně Jiráska. Tu vyrazil jen na roh a z něj už konečně Žižkov udeřil. Jiráskův dobře zahraný míč propadl až na zadní tyč a Voltr se nemýlil. Vedení hostů bylo naprosto zasloužené a ještě do přestávky jej mohli navýšit. Skvělý Mikulec si ovšem poradil jak se střelou Höniga, tak s druhým hlavičkovým pokusem Sixty.

Naděje Boleslavi držel brankář Mikulec

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu, jako první dějství. Viktoriáni předváděli aktivní ofenzivní podívanou, ovšem přidat pojistku jim nebylo přáno. Blízko gólu byl po centru Řezáče Sixta, ale Mikulec byl, stejně jako o chvíli později při hlavičce Voltra, pozorný. Největší šanci druhého poločasu měl na noze Hönig, ale gólman domácích dnes čaroval. Polední zákrok si nechal na 80. minutu, kdy parádně vytáhl na roh povedený pokus Klusáka. Viktorka si tak, i přes zmíněnou šanci domácích v závěru, připsala důležité vítězství a zůstává v čele třetiligové skupiny B.



Sestavy


FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - M. Novotný [-] (46. A. Tichý [-] ) , M. Vojta [-] , M. Vlk [-] , A. König [-] , M. Rulc [-] , M. Leitl [-] (72. M. Coňk [-] ) , D. Darmovzal [-] (79. M. Snížek [-] ) , L. Dufek [-] (69. J. Slabyhoud [-] ) , D. Donát [-] (46. J. Vostřel [-] ) , H. Jahic [-]

FK Viktoria Žižkov
M. Švenger [-] - D. Březina [-] , M. Řezáč [-] , D. Sixta [-] (66. D. Klusák [-] ) , M. Hönig [-] , I. Súkenník [-] (87. M. Buneš [-] ) , V. Kadlec [-] (87. O. Žežulka [-] ) , R. Voltr [-] (85. D. Štrombach [-] ) , M. Jirásek [-] , J. Tregler [-] , I. Muleme [-]

ŽK: 65. D. Březina , 92. M. Řezáč .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Švagr Tomáš - JEŽEK Ondřej, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů