P. Glaser 14. (p.)
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ústí potvrdilo pozici favorita a po obratu si z Mostu přivezla tři body


Branky


14. P. Glaser (p.) - 63. D. Černý , 72. M. Cantin , 74. J. Benda
10

Jestliže chtělo být Ústí nadále v boji o postup do druhé ligy, tak bylo nutné uspět na hřišti posledního Mostu. Jenže vítězství se nerodila nijak lehce. Možná došlo i na lehké podcenění soupeře, protože Ústí musel zápas otáčet. Nakonec ale dokázalo ve druhé půli vstřelit tři branky a domů si odvezlo všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Most hosty zaskočil a ujal se vedení

Do utkání vstoupil lépe domácí Baník, který si ve 14. minutě vybojoval pokutový kop, který proměnil Petr Glaser. Snad i podcenění soupeře mohlo vést k enurovnanému výkonu ústeckých, kteří se za celý první poločas nedokázali gólově prosadit. To dávalo domácím  naději na zajímavý bodový zisk, zvláště když Baníki stále čeká na první výhru. Tu nutně potřebuje, protože soupeři v boji o záchranu taktéž body nesbírají a případná výhra by znamenala únik od spodních pater tabulky.

Ústí zápas otočilo třemi brankami

Jenže kvalita hostů se vše druhé projevila. Můžeme jen hádat, co se odehrálo v poločasove v kabině Ústí, ale druhý poločas už přišla tolik vzývaná efektivita. Arma se nevzdala a ve druhé půli třemi zásahy zápas otočila. Nejprve v 63. minutě srovnal na 1:1 nejlepší střelec soutěže David Černý. V 72. minutě se o obrat v zápase postaral Matthew Cantin. Pojistku na ústecké vítězství poté přidal o dvě minuty později Jaroslav Benda. Arma si tak dál může myslet na přímý postup do druhé ligy. Je totiž v bezprostřední blízkostí Viktorie Žižkov, která má ovšem ještě zápas k dobru a o postupu se v Praze mluví jako o jasné záležitosti.



Sestavy


FK Baník Most - Souš
P. Halouska [-] - R. Cibulka [-] (72. O. Novický [-] ) , V. Pátek [-] , R. Novák [-] , M. Nguyen [-] , O. Kolařík [-] (85. M. Stružinský [-] ) , D. Matyáš [-] , P. Glaser [-] , . Štefko, [-] (72. M. Rjaska [-] ) , T. Svoboda [-] (61. J. Novotný [-] ) , H. Seol [-] (85. M. Opluštil [-] )

FK Ústí nad Labem
J. Plachý [-] - J. Benda [-] , M. Vobecký [-] , P. Kubín [-] (40. T. Zůza [-] ) , M. Cantin [-] , D. Černý [-] , J. Zaspal [-] (81. L. Mayerhofer [-] ) , J. Jiránek [-] , D. Chodora [-] (30. A. Uličný [-] ) , V. Čítek [-] , B. Hudec [-]

ŽK: 34. T. Svoboda , 59. . Štefko, , 74. O. Kolařík , 85. R. Novák - 9. J. Jiránek , 22. D. Černý , 44. J. Benda , 74. T. Zůza .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: LERCH Ondřej - NEDVĚD Vít, ŠTÍPEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů