Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře se po debakl z úvodního kola zvedly, v Ústí vybojovaly první bod


Branky


6

Kdo by si před tímhle zápasem vsázel na základě prvního kola, tak by se hodně spálil. zatímco Ústí obhajoval vítězství 3:0 z Jablonce, tak hosté z Přepeří chtěli dát zapomenout na šestigólový debakl od Viktorky Žižkov. V prvním domácím zápase sezóny navíc chtěli Ústečtí ukázat, že je pro ně postup do druhé ligy jasné téma. To by tedy znamenalo vybudovat doma nedobytnou tvrz. Jenže Přepeře se nechtěli s rolí outsidera smířit a pořadně Armu překvapili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přepeře překvapily Ústí skvělou produktivitou, Arma ale stihla srovnat ještě do poločasu

Arma vstoupila do zápasu lépe a vytvořila si několik slibných příležitostí. Jenže po všech těch nedotažených šancích přišla 17. minuta. Vyčítal přijal na levé straně vynikající průnikovou přihrávku a vydal se do vápna. Tam s ničím neváhal a vystřelil k tyči. Více než 500 diváků v tu chvíli na Městském stadionu zmklko, protože domácí dostali tvrdý direkt. Chvíli trvalo, než se z toho ústečtí vzpamatovali, ale nakonec přece jen svůj tlak přetavili ve vyrovnávací branku. Ve 28. minutě přišel centr z levé strany do pokutového území na hlavu Bohumila Hudce, ten si se situací poradil perfektně a srovnal stav utkání. 

Oba týmy si připsali po jedné brance a zápas tak skončil remízou

Druhá půle se začala ve znamení tlaku ústeckých. Vše korunovali v 51. minutě, kdy se jim podařilo otočit skóre. Krásnou ranou se prezentovala jedna z posil Army Jaroslav Benda, který odrazil míč od břevna do branky a poslal domácí do vedení. Ještě veseleji mohlo být o pár minut později, ale krásná rána Davida Černého orazítkovala jen břevno. Přepeře se po této střele oklepali a ukázali, že se s nimi bude muset počítat. V 62. minutě se jim dokonce podařilo srovnat, když se do střeleckých statistik zapsal střídající Tomáš Bulíř. To ovšem bylo od obou týmu všechno a nic zajimavého už se nestalo. V závěru utkání se Arma ještě snažila tlačit dopředu, ale nic nebezpečného vytvořit nedokázali. Naopak Přepeře ještě hrozili z rychlých brejků, ale Armu skvěle podržel brankář Jan Plachý.



Ohlasy k zápasu


FK Ústí nad Labem
Trenér Dušan Tesařík pro klubový web: Do utkání jsme vstoupili dobře. Kdybychom po 20 minutách vedli 2:0, tak by zápas vypadal jinak. Soupeř z ojedinělé šance skóroval. Po pěkné akci se nám povedlo vyrovnat, mužstvo se znovu nakoplo. Ve druhém poločasu jsem hráče nabádal k větší aktivitě, většímu nátlaku na soupeře, což vyústilo ve vedoucí gól. Škoda šance Davida Černého, které skončila na břevně. Dnes nám příliš nevyšlo střídání, soupeř zaslouženě vyrovnal a ve finále jsme jsme mohli být rádi za bod, protože soupeř měl nebezpečné brejkové situace, které kdyby dohrál kvalitněji, byli bychom bez bodu.

FK Přepeře
Trenér Zbyněk Houška pro ústecký web: Utkání se muselo divákům líbit. Začali jsme velmi dobře, domácí jsme do hry dostali sami, vinou nepřesností v přihrávkách. Ve chvíli, kdy jsme je dostali do hry, ukázali domácí, že fotbal umí hrát a že je to velmi kvalitní mužstvo. Jsem jen rád, že jsme ve druhém poločasu převzali iniciativu a že jsme ho odehráli takovým způsobem. Jako bývalý útočník jsem byl na mrtvici z toho, kolik šancí jsme dokázali za první dvě utkání zahodit. Za minulé i dnešní utkání musím svým fotbalistům poděkovat za maximální výkon, obětavost a nasazení. Domácím přeji, aby se jim v sezóně dařilo a aby se pohybovali na špici tabulky spolu s námi. Máme velmi těžký los, na začátku dva sestupující týmy z druhé ligy (oba ukázali, že budou patřit ke špičce), dále nás čekají tři zápasy ve čtyřech kolech proti soupeřům, kteří skončili v loňské sezóny do pátého místa. Los máme těžký, počítali jsme s tím a nemůžeme se na to vymlouvat.



Sestavy


FK Ústí nad Labem
J. Plachý [-] - B. Hudec [-] , V. Čítek [-] - M. Vobecký [-] , M. Cantin [-] , D. Černý [-] - J. Benda [-] - A. Uličný [-] (46. P. Fischer [-] ) , J. Jiránek [-] (72. O. Černý [-] ) , J. Zaspal [-] (46. T. Zůza [-] ) , P. Kubín [-] (87. A. Černý [-] )

FK Přepeře
F. Truksa [-] - D. Vyčítal [-] (67. M. Ježek [-] ) , M. Janošík [-] , V. Novotný [-] , M. Pavlata [-] (72. D. Novák [-] ) , L. Martan [-] , J. Šulc [-] , J. Nesvadba [-] , P. Tvaroha [-] , M. Bína [-] , V. Gebert [-] (57. T. Bulíř [-] )

ŽK: 32. M. Vobecký , 39. V. Čítek , 56. J. Jiránek - 45. J. Nesvadba , 80. T. Bulíř .
Počet diváků: 544. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích