M. Vojta 22.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 10:15

2.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Boleslavi drží čisté konto, Benešov musel zkousnout druhou prohru


Branky


22. M. Vojta
6

Zdá se, že v zápasech Mladé Boleslavi moc gólů padat nebude. V prvním kole Středočeši vybojovali první bod za bezbrankovou remízu a teď porazili nejtěsnějším rozdílem Benešov. Ten si chtěl spravit chuť po porážce v prvním kole, ale bude si muset počkat. Proti Mladé Boleslavi trefili benešovští tyč, ale víc už předvést nedokázali, a tak se museli smířit s těsnou prohrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladá Boleslav se ujala vedení díky Vojtovi

Od začátku utkání se benešovští prezentovali důrazným napadáním v osobních soubojích a poměrně rychlým přechodem do útoku. V úvodních minutách si vytvořili mírný tlak a hned v úvodu zahrozili ze dvou slibných příležitosti v podobě rohových kopů. Boleslavští kontrovali také dvěma rohy. Po tom druhém mladoboleslavský Vojta hlavičkoval do břevna, kam míči pomohl reflexivním zákrokem benešovský brankář Diviš. Následný průnik Kulhavého zastavil za cenu již pátého benešovského rohu Vlk. Ve 21. minutě povedený boleslavský útok po pravé straně vyvrcholil Vlkovým obloučkem, který na hranici šestnáctky sklepnul Vostřel pro Vojtu, jenž se přesnou přízemní střelou trefil k pravé tyči, kam se zkušený Diviš natahoval neúspěšně, a tak se Škodováci ujali vedení. V další nepříjemné situaci se ocitl brankář Mikulec, když mu König adresoval nepovedenou malou domů. Gólman zachraňoval situaci v poslední chvíli před dorážejícím Matouškem. Následně po parádním pasu běžel Vojta sám proti Divišovi, obešel jej kličkou, ale následně nezkrotil míč, který dodatečně pokryl již ležící benešovský brankář, a tak ze slibného brejku ke zvýšení boleslavského vedení nedošlo. V závěru prvního poločasu si Mikulec snadno poradil s centrem Matouška, střelou ze hry Ondřeje Vosáhla i trestným kopem Jakuba Vosáhla.

Benešov dělilo od bodu pár centimetrů, z trestného kopu ale trefili jen tyč

Do druhého poločasu vstoupili Benešovští podobně jako do prvního aktivně. Hned ve 47. minutě Mikulec zasahoval při nebezpečné hlavičce po centru z pravé strany. Boleslavští se soustředili na zodpovědné bránění a soupeře do vyložených šancí téměř nepouštěli. V 53. minutě po Vlkem rozehraném trestňáku Leitl hlavičkoval do Divišovy náruče. V 61. minutě Mikulec chytil nepříjemně skákavou, ale málo důraznou Nazarenkovu ránu. Nejnebezpečnější šanci si Benešov schoval až na konec zápasu. V 88. minutě Jakub Vosáhlo trestným kopem z pětadvaceti metrů přes hráčskou zeď trefil levou tyč. V poslední šanci se ocitl Kulhavý, když akrobatickým zakončením přes hlavu vysoko přestřelil boleslavskou branku.



Sestavy


FK Mladá Boleslav B
P. Mikulec [-] - A. König [-] , P. Žitný [-] (46. M. Novotný [-] ) , M. Vojta [-] (81. T. Gregor [-] ) , L. Dufek [-] (67. P. Dohalský [-] ) , M. Leitl [-] , H. Jahic [-] , J. Vostřel [-] , M. Snížek [-] (67. P. Hradec [-] ) , M. Rulc [-] , M. Vlk [-]

SK Benešov
J. Diviš [-] - D. Filip [-] , M. Krunert [-] (76. A. Jacobovici [-] ) , J. Vosáhlo [-] , K. Nazarenko [-] (67. T. Meszáros [-] ) , Z. Vrňák [-] (67. D. Dušek [-] ) , M. Matoušek [-] (37. O. Vosáhlo [-] ) , M. Radimský [-] , M. Sládek [-] , K. Kulhavý [-] , O. Kubiš [-] (67. M. Konopásek [-] )

ŽK: 85. P. Dohalský - 53. M. Sládek , 88. K. Kulhavý .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Bohata Antonín - ŠŤASTNÝ Vít, MRKÁČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích