0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 10:30

1.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Premiéra trenéra Kotala vyšla na výbornou, Viktorka nasázela šest gólů


Branky


18. M. Jirásek , 32. M. Hönig , 61. M. Řezáč , 85. B. Quintero , 88. J. Bazal , 92. M. Petráň (p.)
5

Noční můra. Tak by se dal popsat start domácích Přepeří do nového ročníku ČFL. Viktoria Žižkov se pod vedením nového realizačního týmu a po pádu z druhé ligy naladila na nový ročník vskutku ideálně. Václav Kotal měl se svým asistentem Michalem Šmardou, se kterým spoliupracoval už na Spartě, na přípavu týmu jen krátký čas, ale evidentně to stačilo. Nepopulárního tenisového kanára museli skousnout jak hráči tak i příznivci domácích Přepeří. Radost může mít hostující kouč i z toho, že se prosadilo šest různých hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli ovládla Viktorka dvěma góly

Může se zdát, že vše šlo jako na drátkách, a že domácí Žižkov vůbec nepotřápili. Ale minimálně v prvním poločase se mohl zápas vyvíjet jinak. Po čtvrt hodině hry nechali obránci Přepeří až příliš prostoru Jiráskovi, který nekompromisně svou šanci proměnil. Hned v zápětí ovšem mohli domácí srovnat. Bývalý ligový gólman Švenger ovšem jedovatou střelu vychytal a držel si dál čisté konto. Po půlhodině hry se prosadila letní posila Hönig. Dobře se zoriantoval ve vápně a balón vyražený domácím gólmanem Truksou uklidil za jeho záda. I tentokrát se domácí snažili hned odpovědět, ale jejcih šance skončila mimo tři tyče. Dvougólové vedení si tak do kabin odnesla Viktorka. 

Druhý poločas byla pro Přepeře noční můra

Druhý poločas chvíli dával naději na zdramatizování zápasu, k tomu ale nedošlo. Po hodině hry si našel ideální místo na hřišti Řezáč, který se dostal za Truksova záda hlavičku od bývalého hráče Karviné a Pardubic Michala Petráně, který přišel do zápasu v druhé půli. 3:0. Zbytek zápasu už byla jasná záležitost ze strany Viktorky, která se tak naladila na nový ročník ideálním způsobem. V závěru zápasu se prosadili postupně Batioja, Bazal a z penalty Petráň. Přepeře museli zkousnout těžkou prohru a pro domácí příznivce bylo možná jediným zážitkem, že viděli zblízka práci trenéra Kotala. 



Sestavy


FK Přepeře
F. Truksa [-] - J. Synek [-] (69. D. Vyčítal [-] ) , D. Novák [-] (46. M. Janošík [-] ) , T. Bulíř [-] (69. M. Ježek [-] ) , V. Gebert [-] , L. Martan [-] (80. M. Bína [-] ) , M. Pavlata [-] , J. Šulc [-] , J. Nesvadba [-] , K. Knejzlík [-] , P. Tvaroha [-]

FK Viktoria Žižkov
M. Švenger [-] - D. Klusák [-] , D. Březina [-] , M. Řezáč [-] , B. Quintero [-] (85. D. Štrombach [-] ) , M. Hönig [-] (70. I. Muleme [-] ) , V. Prošek [-] (82. J. Bazal [-] ) , R. Voltr [-] (46. M. Petráň [-] ) , M. Jirásek [-] (82. D. Sixta [-] ) , J. Tregler [-] , O. Žežulka [-]

ŽK: 86. D. Vyčítal - 42. R. Voltr .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: NENADÁL Martin - SCHMEISER Marek, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích