1:3
(1:1)
29. L. Vopat
65. T. Kott
75. D. Richter (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Benešov na úvod ročníku prohrál s Velvary


Branky


19. M. Sládek - 29. L. Vopat , 65. T. Kott , 75. D. Richter (p.)
5

Domácí byly v zápase jasnými favority. Ale ani mnohonásobně více vytvořených šancí jim nepomohlo, aby soupeře zdolali. Velvary si domácí pozvali na kurz produktivity, když jim stačily dvě čisté šance na vstřelení dvou branek. Třetí gól, který padl z penalty, byl jen dovršením nemohounosti domácích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov svou převahu přetavil jen v jeden gól

Zápas se pro domácí odvíjel přesně tak, jak si naplánovali. Nastoupili na soupeře ve vysoké intenzitě a díky brance domácího Sládka ze standardní situace šli do vedení. To od nich bylo ovšem až do konce zápasu všechno. Od té doby skórovali už jen hosté z Velvar. Ačkoliv benešovští hráči dobývali svatyni hostů stále urputněji nedokázali se prosadit. Zatímco hosté využili této nemohoucnosti a Vopat vyrovnal ještě do poločasu na 1:1. Domácí byli skutečně jednoznačně lepší a hosty nepouštěli do žádných střel. Proto příznivci Benšeova mohli věřit, že ve druhém poločasu velvarskou hráz prorazí. 

Penalta domácí zlomila, Velvary si odvezly nečekané tři body

Na obrazu hry se vůbec nic nezměnilo. Domáci byli aktivnější na míči a okupovaly pokutové území hostů stejně jako v prvním poločase. Snad největší šanci měl domácí Kubiš, ale jeho šanci zlikvidoval brankář Štefan. A když se nedařilo udeřit na jedné straně, přišel trest na té druhé. Hostující Kott přebral míč na ose hřiště a napálil ho do horního rohu brány. Definitivní hřebíček do pomyslné rakve domácích přibil rozhodčí, který čtvrt hodiny před konce odpískal ve prospěch velvar penaltu. S tou domácí nesouhlasili, protože podle nich došlo ještě před tím k faulu na jejich hráče, ale jelikož tady videorozhodčí není, tak se museli s verdiktem sudího smířit. Hostující Richter penaltu v klidu proměnil, a definitivně tak zlomil domácí. Na první překvapení v soutěži jsme tak nečekali ani chvíli. Benešov prohrál s Velvary 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
David Filip: Pro Kladenský deník se vyjádřil domácí Filip: " Asi je to naše prokletí. Hrajeme dobře a předvádíme koukatelný fotbal. V klíčových situacích, kdy máme dát gól, tak se nám to nepodaří."

Slovan Velvary
Zdeněk Hašek - trenér: Pro Kladenský deník se vyjádřil hostující trenér Hašek: "Těžký zápas. Domácí předvedli kvalitní výkon, byli hodně pohybliví a chtěli hrát fotbal. Náš výkon nebyl optimální. Jsem rád za výhru pro hráče, že se víc uklidní a budou chtít víc předvádět fotbal, který jsme hráli v přípravě. V Benešově se nám se nám to až tak nedařilo. Bylo to odbojované. Není umění vyhrát, když se daří, ale když se nedaří."



Sestavy


SK Benešov
J. Diviš [-] - K. Nazarenko [-] (76. M. Konopásek [-] ) , O. Kubiš [-] , M. Krunert [-] , Z. Vrňák [-] (76. T. Meszáros [-] ) , M. Matoušek [-] (87. L. Maršoun [-] ) , M. Radimský [-] (76. M. Stejskal [-] ) , M. Sládek [-] , K. Kulhavý [-] , D. Filip [-] , J. Vosáhlo [-]

Slovan Velvary
J. Štefan [-] - D. Richter [-] , T. Kott [-] , J. Rubeš [-] , J. Havránek [-] (28. L. Drozda [-] ) , L. Pihrt [-] (87. P. Valenta [-] ) , L. Vopat [-] , J. Šimkovský [-] , P. Šlegl [-] (80. J. Schneider [-] ) , D. Šustr [-] (87. N. Luong [-] ) , L. Březina [-]

ŽK: 63. M. Sládek , 74. Z. Vrňák , 74. J. Diviš - 68. J. Šimkovský , 94. P. Valenta .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Švagr Tomáš - MELICHAR Vít, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích