3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:15

8.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín získal doma tři body, rozhodnuto bylo už po poločase


Branky


16
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal ve svižném tempu. Už ve 3. minutě zahrozil Vltavín. Po hezkém centru šajtlí se ale zakončení nevešlo do prostoru mezi třemi tyčemi. V 9. minutě hráči Zbuzan předvedli nádhernou akci u levé postranní čáry. Rychlou kombinaci přetavili v přetažený centr, kde byl zapikolovaný Houha. Ačkoli mu první dotek nevyšel, tak měl dost času nekompromisně zakončit. Pak ale přišel moment, který asi rozhodl celý zápas. Prudká střela z dálky v 16. minutě. Tu brankář Kočí nezkrotil a Maione prokázal svůj instinkt. Nebál se a příkladně šel za střelou. Útočník domácích neměl sebemenší problém doklepnout míč za čáru. Tento moment si hostující strážce svatyně určitě za rámeček nedá. Od této chvíle se obrázek hry změnil a hosté byli jako opaření.

 

Vltavín tlačil ale paradoxně měli největší šanci Zbuzany. Po špatném výběhu gólmana Ulricha se však stav zápasu neměnil. Stalo se tak až v minutě 28. Hezky rozehraná standartka z kopaček vltavínských, která byla prodloužená a po sérii odrazů už neměl Tichý sebemenší problém dát domácím vedení. Chviličku po tomto momentu se vykoupil brankář Zbuzan, protože předvedl fantastický zákrok proti ostré střele na přední tyč. Stále tak držel naděje Zbuzan na dotáhnutí manka. Ještě před poločasem si přízemní centr málem srazil do vlastní sítě jeden z domácích bránících hráčů.

 

Ve druhém poločase se Zbuzany snažili vyrovnat a zajímavou příležitost jim poskytl faul v 66. minutě. Po ostrém střetu na hranici vápna měli velmi nadějou palebnou příležitost. Bohužel pro ně ji nevyužili. Klid na domácí kopačky přidal v 77. minutě Matějka. Dokonale sehraný rohový kop, kdy byl centrovaný míč ideálně sklepnut hlavou a Matějkovi už stačilo jen nastavit placírku.

 

Vltavínští tedy dokázali využít výhodu domácího stadionu a před svým publikem urvali cenné tři body.

 

Autor: Daniel Dědič 



Sestavy


FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - C. Maione [-] (69. P. Lo [-] ) , D. Klimenda [-] (20. M. Vacek [-] ) , D. Tichý [-] (69. M. Žiga [-] ) , D. Podzimek [-] , A. Borkovec [-] , D. Šimáček [-] (91. A. Bouguetouta [-] ) , A. Kokeš [-] , L. Hušek [-] , D. Matějka [-] , D. Čejda [-]

FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] - D. Kozel [-] , R. Barciaga [-] (81. M. Eichler [-] ) , O. Etemike [-] (40. L. Pouček [-] ) , J. Nováček [-] (55. P. Hampl [-] ) , D. Eichler [-] , K. Hrubeš [-] , Š. Studnička [-] , J. Zákostelský [-] , J. Jakab [-] , K. Houha [-]

ŽK: 18. R. Barciaga , 53. J. Nováček .
Počet diváků: 394. Rozhodčí: Matějček Milan - MACHÝČEK Lukáš, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích