1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 10:15

7.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas ligových rezerv zvládl lépe Hradec, Jablonec doma porazil 1:0


Branky


10

Šlo o souboj dvou týmů, které zatím své ideální výkony hledají. Oba týmy se krčí u dna tabulky a případná výhra mohla znamenat jistou úlevu. Nakonec byli šťastnější domácí, kteří vyhráli nejtěsnějším rozdílem 1:0 a odpoutali se tak od svého soupeře na čtyři body. Jablonecké problémy se záchranou se touto prohrou prohloubily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na východě Čech nečekal na jablonecké mladíky lehký zápas. Vše pro ně bylo ještě těžší, když už ve 12. minutě musel trenér Bekakis střídat zraněného Štěpánka. Tím přišel o oporu zadních řad, což bylo hned v úvodu utkání citelné oslabení. Domácí byli od začátku důraznější, rychlejší a vyhrávali většinu osobních soubojů, což se projevilo ve 34. minutě. Na zadní tyči se ocitl úplně osamocený Jurčenko a hlavou na delší tyč nedal Surovčíkovi šanci. Tím poslal Hradec do vedení, což jak se později ukázalo bylo jediným gólovým momentem zápasu. 

Jablonec vyrovnat nedokázal a na východě Čech prohrál rozdílem jediné branky

Druhy poločas se nesl ve stejném duchu. Jablonečtí se snažili kombinovat, ale každá jejich akce končila nepřesností ve finální fázi. I proto si tým trenéra Bekakise z Hradce Králové odvezl těsnou prohru. Trenér hostí navíc smířeně podotkl, že bodovat si dnes na východě Čech jeho tým nezasloužil.



Sestavy


FC Hradec Králové B
P. Vízek [-] - D. Doležal [-] , L. Hájek [-] (87. F. Březák [-] ) , D. Hypšman [-] , D. Holovatskyi [-] , J. Kosař [-] , Š. Harazim [-] , M. Hlaváč [-] , M. Hodač [-] (77. J. Mahr [-] ) , M. Leibl [-] , D. Jurčenko [-] (77. M. Šípek [-] )

FK Jablonec B
J. Surovčík [-] - J. Vošahlík [-] , A. Ritter [-] (86. L. Plechatý [-] ) , N. Daníček [-] , D. Breda [-] , O. Rozkovec [-] , J. Diviš [-] (46. O. Podzimek [-] ) , M. Chládek [-] (76. V. Linhart [-] ) , V. Zárybnický [-] , D. Štěpánek [-] (12. O. Velich [-] ) , E. Malý [-] (76. T. Stibor [-] )

ŽK: 87. L. Plechatý , 88. T. Stibor .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: NENADÁL Martin - ERLEBACH Jiří, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích