T. Bastin 50. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 10:15

7.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubická rezerva padla podruhé v řadě, Chlumec si zajistil vítězství proměněnou penaltou


Branky


50. T. Bastin (p.)
10

Celkově deštivý víkend se nevyhnul ani zápasu Chlumce s Pardubickým "béčkem". Navzdory počasí se hrál zajímavý zápas, dokonce se podle slov trenéra domácích Sazimy jednalo o nadstandardní třetiligové utkání. Celý zápas rozhodla penalta v úvodu druhé půle, která zařídila tři body domácímu Chlumci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla a vše bylo otevřené

Prvních třicet minut byl mnohem aktivnější domácí tým. Nicméně solidně bránící Pardubice si se všemi útoky poradili. První velkou šanci měli domácí po hlavičce Bastina, ale Šmíd vynikajícím zákrokem na brankové čáře zabránil gólu. Chvíli poté na druhé straně nedotáhl ke vstřelení branky kombinační akci hostů Nana. Následně se na zákrok na něj ve vápně mohla pískat penalta, ale nestalo se tak, což nesl hráč poměrně nelibě. I nadále se hrál rychlý fotbal a domácí orazítkovali tyč pardubické branky. Poté do konce poločasu měli převahu hosté, ale vstřelit branku se jim nepodařilo. Vše tedy skončilo remízou a do druhé půle byl zápas otevřený.

Zápas rozhodla penalta, kterou proměnil chlumecký Bastin

Neuběhlo ani pět minut od poločasové přestávky a pískala se penalta pro domácí, kterou bezpečně proměnil Bastin. Hosté nadále hráli o vyrovnání, ale jejich útoky se tříštily o dobře organizovanou obranu Chlumce. Domácí tak těsnou výhru udrželi až do konce. Navíc všemu dopomohlo ještě vyloučení pardubockého Limy, který v 73. minutě musel předčasně do sprch, když obdržel druhou žlutou kartu.



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Trenér Miloš Sazima pro klubový web: Dnes jsme viděli nadstandartní třetiligové utkání, ve kterém jsme byli úvodní půlhodinu lepší, ale nedali jsme šance. Poté jsme polevili, ale hosté nás nepotrestali. O všem rozhodl nástup do druhého poločasu, kdy jsme proměnili penaltu a utkání dotáhli do vítězného konce, i když kvalitní tým hostů nás zlobil až do poslední minuty.

FK Pardubice B
Trenér Pavel Němeček pro klubový web: Myslím si, že celkově to bylo herně kvalitní utkání od obou týmů. My jsme v prvním poločase přežili tři šance soupeře. Sami jsme si také vytvořili dobré situace, ale bez efektu. Druhý poločas jsme soupeři darovali penaltu. Herně jsme byli lepší, vytvořili si další šance, ale bohužel jsme opět narazili na špatné proměňování. Nejvíc nás může mrzet to, že ani z velmi dobrých šancí nevstřelíme branku.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
K. Lichtenberg [-] - M. Kopáč [-] , T. Zeman [-] , O. Ruml [-] (86. P. Veselka [-] ) , T. Bastin [-] , R. Čáp [-] (78. O. Vaníček [-] ) , . Frizoni [-] , T. Labík [-] , J. Krčál [-] , L. Zukal [-] (28. D. Finěk [-] ) , V. Řezníček [-]

FK Pardubice B
N. Šmíd [-] - S. Řehák [-] , . Rodrigues [-] , J. Halász [-] , A. Lupač [-] (78. F. Brdička [-] ) , J. Štichauer [-] (65. S. Šimek [-] ) , M. Hlavatý [-] , Š. Dostál [-] (65. M. Jarkovský [-] ) , T. Hrnčíř [-] , M. Hanč [-] , . Akosah [-]

ŽK: 34. T. Labík , 83. O. Vaníček - 5. . Rodrigues , 85. S. Šimek . ČK: 73. . Rodrigues .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: MATĚJKA Jakub - TRYZNA Lukáš, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích