Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice přetlačily Jakartovice


Branky


8

Vávrovice vyhrály o jednu branku v Jakartovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Vávrovice v sobotu zavítaly v sobotu odpoledne do Jakartovic. V první dvacetiminutovce se hrála opatrná partie. Ve 20. minutě po přiťuknutí Jana Lichovníka těsně minul domácí branku Jan Pchálek. Na druhé straně měl šanci Pedrosa ale bez úspěchu. První branku vsítili hosté, když Václav Pchálek poslal míč podél domácí branky a dobíhající Jan Pchálek míč dotlačil do sítě – 0:1. Jakartovice mohly srovnat vzápětí, ale Mička v tutovce trestuhodně zaváhal. Pět minut před pauzou zahrával rohový kop Pedrosa, ke kterému se vrátil odražený balon, který vrátil zpátky do vápna, kde Šupák hlavou srovnal – 1:1.

Vávrovice daly o jeden gól navíc

Ve druhém poločase se pokračovala v podbně vyrovnaném duchu. V 57. minutě hosté znovu vedli, když Mrusek zatáhl míč po levé straně a střelou podél brankáře Kříže rozvlnil síť – 1:2. Jakartovice se pak dostaly do šance Šupákem, který jí neproměnil. Stějně se vedlo i Kuzníkovi o chvíli později. Jakartovice znovu srovnaly ze standardní situace, kterou zahrával Kuzník a hlavičkou poslal do kasy Gračanin – 2:2. Patnáct minut před koncem Mrusek znovu zatáhl balon a stejným způsobem pokořil Kříže a zajistil hostům tři body – 2:3. V závěru Vávrovice takticky držely náskok a navíc ještě v poslední minutě mohly po akci Jana Lichovníka s Chyrcykem zvýšit skóre, ale Mrusek jen orazítkoval tyčku. 

 

Jakakrtovice obsadily čtvrté místo se 47 body.

 

Vávrovice díky horšímu zápasu s Těškovicemi místo sedmé se 39 body.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Soupeř byl lepší než my. Byl to jeden z nejlepších soupeřů, co tu kdy hrál.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Oboustranně vyrovnané utkání. Nikdo neměl navrch, a bylo jasnéo, kdo promění víc šancí, tak vyhraje.



Sestavy


FK Jakartovice
D. Kříž [-] - P. Kuzník [-] , . Prieto [-] , M. Poštulka [-] (82. J. Vavříček [-] ) , L. Bartoš [-] , M. Gračanin [-] , K. Török [-] (17. . Fernández [-] ) , T. Šupák [-] , M. Došla [-] , R. Mička [-] , D. Pekárek [-]

FK NOVA Vávrovice
J. Otipka [-] - M. Schoppik [-] (65. T. Štencel [-] ) , J. Pchálek [-] , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] , J. Laifert [-] , V. Pchálek [-] , T. Šenk [-]

ŽK: 68. R. Mička , 71. M. Poštulka , 83. T. Šupák - 45. T. Šenk , 71. O. Levák .
Hráči zápasu: L. Bartoš - F. Mrusek .
Počet diváků: 28. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - HLADÍK Miroslav, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hosté se na jaře zvedli, ale v posledním zápase nebudou na domácí stačit .

Tip: výhra domácích