2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr jara pro Stěbořice


Branky


11

Stěbořice porazily o jednu branku Píšť.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Ve šlágru jara přivítaly na svém trávníku druhé Stěbořice vedoucí mužstvo z Píště. Ve šlágru jara začali ostřeji domácí hráči ze Stěbořic. Po dvou minutách využil zaváhání hostující defenzívy Haas, ale jeho střela skončila jen na hostující tyči. Za dvě minuty se protáhl středem hřiště jako lasička František Kramný a zkušeně prostřelil brankáře hostů Lišku – 1:0. Po dvaceti minutách začala přebírat otěže utkání Píšť. Nejdříve se dostala do pološancí Pawlenku a Šeecem. Odměnou za její aktivitu jí bylo ve 33. minutě vyrovnání po rohovém kopu Patrika Morice a hlavičce Hudeczka – 1:1. Ve zbytku poločasu byla Píšť o něco lepší, ale už nic výraznějšího se na hřišti neudálo.

Stěbořice rozhodly

I začátek druhé půle vyšel lépe domácí družině, která se ujala vedení po deseti minutách, když si na rohový kop Gracy naběhl Dietrich a zavěsil zkušeně do hostující sítě – 2:1. V dalším průběhu zápasu se odehrávala taktická partie mezi šestnáctkami a bez výraznějších šancí. Hosté navíc dohrávali posledních dvacet pět minut po vyloučeni Šece o desíti. Domácí pak takticky hlídali svůj hubený náskok. Navýšit pak jejich vedení ještě mohl Jamnický, ale jeho střela skončila na hostujícím brankáři. V závěru mohli hosté vyrovnat, ale Grabica po rohovém kopu orazítkoval jen břevno domácí svatyně. 

 

Stěbořice jedou příští kolo do Melče. Píšť bude hostit Březovou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Ondřej Šumbera (trenér): Ze začátku jsme soupeře zaskočili, byli jsme aktivnější a ujali se vedení. Pak převzal soupeř iniciativu a z rohu vyrovnal. Ve druhém poločasu nás sice hosté přitlačili, ale my jsme se ujali vedení, a zbytek se odehrál od šestnáctky k šestnáctce. Fotbal to byl kvalitní, bojovný. Rozhodla naše produktivita.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Neplnili jsme taktické pokyny, které jsme si v kabině řekli. Prohra mrzí, ale jedeme dál, stále jsme první, a tak to i zůstane.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Šindelář [-] , T. Dietrich [-] , P. Čavera [-] , V. Graca [-] , V. Konečný [-] , P. Fiedler [-] (69. M. Paleta [-] ) , O. Haas [-] , M. Jamnický [-] , F. Kramný [-] (87. O. Šumbera [-] ) , M. Šeuer [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - M. Habura [-] , J. Mac [-] , T. Obrusník [-] (83. F. Grabica [-] ) - O. Vlha [-] , K. Hudeczek [-] , M. Pawlenka [-] - P. Moric [-] (69. K. Moric [-] ) - L. Foitzik [-] , T. Kudlík [-] , M. Šec [-]

ŽK: 49. F. Kramný , 70. M. Paleta , 83. V. Graca - 15. K. Hudeczek , 27. T. Obrusník , 45. J. Mac , 61. M. Šec , 89. K. Moric . ČK: 65. M. Šec .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ŠAFRÁN Martin, JAMNICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Robert Šupola
Tip experta: výhra hostů

Jasný favorit letošního ročníku zvítězí i na hřišti Stěbořic a de facto rozhodne o postupu. Stěbořicím tak jako v mnoha posledních letech zbude jen druhé místo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů