0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina rozhodla v úvodní dvacetiminutovce


Branky


11

Vřesina vyhrála v Litultovicích o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina vedla o tři branky

Litultovice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Vřesiny. O osudu zápasu rozhodla úvodní dvacetiminutovka, kdy Vřesina dala Litultovicím tři branky.  Už po čtyřech minutách ze středu hřiště poslal Martin Pešek na zteč Rončku, který si obhodil hráče a zavěsil pod víko – 0:1. V 16. minutě Rončka nahrál Bočka, který si udělal tři hráče, poté nasadil blafák brankáři a uklidil balon do prázdné branky – 0:2. Za čtyři minuty utekl po lajně agilní Rončka, který na šestnáctce našel Bočka, který se nerozmýšlel a z první propálil vše, co mu stálo v cestě – 0:3. V další šanci po nahrávce Martina Peška nastřelil tyčku jeho bratr Jiří. Litultovice se v prvním poločase k ničemu nedostaly.  

Vřesina náskok udržela

Ve druhém poločase Litultovice prostřídaly. Do branky místo Böhma poslaly Borče a jejich hra se výrazně oproti první půli zlepšila, když se do kombinace zapojili Veselý a premiérově hrající Varyš. Do výraznější šance se ale domácí nedostali. To hosté měli šancí několik. Do zakončení se dostal Ondřej Kocián, ale jeho střela z dvaceti metrů neměla přesnou mušku. V 75. minutě se dostal do zakončení Jiří Pešek, ale pravou nohou vypálil na domácí bránku. Do poslední šance se pak Vřesina dostala deset minut před koncem, když se k míči dostal Martin Pešek, proti němuž se brankář Borč vytáhl skvělým zákrokem. V závěru si už hosté tři body vzít nenechali. 

 

Litultovice budou hostit Závadu. Vřesina bude hostit Dolní Životice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Personální krize se, řekl bych, ještě více prohloubila, nicméně za druhý poločas, přestože jsme branku nevstřelili, všem klukům děkuji.

TJ Vřesina
Martin Pešek (hráč): My jsme šli jednoznačně za třemi body a zaslouženě vyhráli. Musím pochválit i mladý tým soupeře, který se snažil hrát fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] (46. D. Borč [-] ) - K. Vitoul [-] , M. Varyš [-] (74. M. Hopp [-] ) , T. Veselý [-] , O. Adamčík [-] (41. S. Konečný [-] ) , Š. Šťavík [-] , D. Lebeda [-] , P. Fiala [-] , V. Toporčák [-] , A. Džemla [-] , M. Drápal [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - T. Mrázek [-] (59. V. Kocian [-] ) , F. Rončka [-] , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Boháč [-] (81. J. Kučera [-] ) , P. Boček [-] , O. Kocián [-] , J. Pešek [-] (74. J. Franc [-] ) , J. Pagáč [-] (53. M. Guřan [-] ) , P. Strakoš [-]

ŽK: 65. K. Vitoul , 67. A. Džemla , 77. P. Fiala - 45. V. Čech , 68. F. Rončka , 74. M. Boháč .
Hráči zápasu: M. Pešek , F. Rončka , O. Kocián .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zápas dvou týmů ze středu tabulky nemá jasného favorita. Vřesina si už několik let drží stabilní kostru týmu, jejich výkonu jsou ale jako na houpačce. Přest věřím, že hosté těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza