Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soupeři se rozešli smírně


Branky


11

Komárov doma remizoval s Vávrovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Komárov na svém hřišti přivítal mužstvo z Vávrovic. Už v sedmé minutě protlačil Chryczyk balon na Jakuba Lichopvníka, který ho poslal na Mruska, ale ten nastřelil jen brankáře. Do vedení se dostala hostující letka po jedenácti minutách, kdy lobem poslal za obranu Jakub Lichovník svého bráchu Jana, který zkušeně zakončil – 0:1. Komárov mohl vyrovnat po hlavičce Haase, ale jeho pokus vyrazila domácí obránce na brankové čáře. Za chvíli Šubert z pěti metrů trestuhodně minul. Ve 25. minutě navíc Šubert hlavičkou nastřelil tyčku. Komárov vyrovnal až na konci poločasu, když střela Hečka brankáři vypadla a Hečko důrazně míč dotlačil do sítě – 1:1.

Oba soupeři dali po dvou brankách

Do druhé půle vstoupili hosté aktivněji. Schneiderova šance ale nenašla ten správný směr. Po hodině hry se Vávrovice dostaly znovu do vedení, když si na přímý kop Jana Lichovníka naběhl Chyrczyk, který ho jemnou tečí zahrál na housle domácímu gólmanovi – 1:2. Komárov srovnal krok za šest minut, když Solný našel u tyče Thomase, který střelou málem protrhl síť – 2:2. V 76. minutě centr Kleina nedotlačil do brány Jan Lichovník. Pět minut před koncem si naběhl na rohový kop Thomas a u zadní tyče otočil skóre zápasu – 3:2. Vávrovice ale nehodily flintu do žita a v poslední minutě Jan Lichovník ve vápně bombou poslal balon do vinklu – 3:3.

 

Komárov jede příští týden do Píště. Vávrovice budou hostit Stěbořice.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Petr Pelc (brankář): Myslím si, že zápas skončil zaslouženou dělbou bodů. My jsme byli lepší v prvním poločase, hosté naopak ve druhém. Přesto jsme ještě v poslední minutě vedli, ale bohužel už podruhé jsme to nedokázali udržet do vítězného konce. Dnes se hrálo o šest bodů, a my jsme chtěli vyhrát i kvůli Lukáši Haasovi, který se zranil tak, že ho odvezla s otřesem mozku záchranka do nemocnice. My mu posíláme pozdrav a přejeme brzké uzdravení.

FK NOVA Vávrovice
Tomáš Matoušek (trenér): Vyrovnané utkání, ve kterém jsme možná měli trošku navrch. Před zápasem jsme chtěli tři body, ale po jeho průběhu nakonec bod bereme.



Sestavy


SK Komárov
R. Matrosz [-] - D. Solný [-] , O. Hečko [-] (65. D. Thomas [-] ) , V. Chovanec [-] , M. Šubert [-] , M. Mikšík [-] , J. Srubek [-] (65. P. Rychtar [-] ) , J. Novák [-] , O. Hanke [-] , L. Haas [-] (23. M. Vácha [-] ) , J. Buranyč [-]

FK NOVA Vávrovice
O. Tesař [-] - J. Lichovník [-] , M. Schoppik [-] (78. V. Pchálek [-] ) , J. Lichovník [-] , O. Levák [-] , F. Mrusek [-] (69. M. Klein [-] ) , D. Klein [-] , J. Chryczyk [-] (69. J. Pchálek [-] ) , J. Laifert [-] , O. Halátek [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 60. J. Novák , 71. M. Mikšík - 48. O. Halátek , 58. J. Laifert .
Hráči zápasu: J. Lichovník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - BUKOVSKÝ Josef, BINAR Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Další souboj sousedů z tabulky. Na podzim si Vávrovice se svým soupeřem poradily tenisově. Druhý set zvládnou taky a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza