0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 10:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice vydřely výhru v nastavení


Branky


11

Jakartovice vyhrály o jednu branku nad Dolními Životicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Remízový zápas se odehrával v nedělním dopoledni mezi Dolními Životicemi a Jakartovicemi. V prvním poločase byla sice na míči lepší ekipa z Jakartrovic, ale více šancí si přesto vypracovala domácí družina. Ta největší přišla po půlhodině hry, když po standardní situaci nastřelil Štrbík tyčku hostující branky. V dalších dobrých příležitostech se objevili postupně Kunc, a po něm Hanák. Oba dva vylapal ve své brankářské premiéře v dresu Jakartovic Štence. Jakartovice se za první poločas dostaly pouze ke střele Pekárka, ale ta přesný cíl nenašla. 

Jakartovice rozhodly v nastavení

V úvodu druhého poločasu byl vyloučen jakartovický Pekárek, který zmařil zjevnou brankovou příležitost domácích. Oslabení ale hostům paradoxně svědčilo, protože převzali iniciativu utkání. Velkou příležitost si vypracoval hostující Pedrosa, jehož střelu vyrazil gólman na rohový kop. Další šanci pohrdli Šupák a po něm Kuzník. Čtvrthodinu před koncem se síly na hřišti srovnaly, když šel po druhé žluté předčasně pod sprchy Vlček. Když už to vypadalo na remízový konec, potáhl míč Šupák, který pod sebe nahrál na Fernándeze, jehož vyraženou střelu v nastavení doklepl do sítě Kuzník – 0:1.

 

Jakartovice příští kolo budou hostit Těškovice. Dolní Životice jedou do Vřesiny. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Vlastimil Procházka (trenér): byl to zápas dvou rozdílných poločasů. My jsme v prvním poločase byli lepší a vypracovali jsme si i více šancí. Ve druhé půli se projevila větší kvalita Jakartovic, které sice měly herní převahu, ale bez šance. Když už zápas spěl k remíze tak jsme dostali v nastavení branku. Zápasu by slušel bod.

FK Jakartovice
Marcel Pluschke (trenér): Byli jsme sice v první půli herně lepší na míči, ale šance měli domácí. Na začátku druhé půle přišel zlom, byl nám vyloučen hráč, ale my jsme byli aktivnější a měli více příležitostí. Nakonec jsme šťastně rozhodli v nastavení. Byl to remízový zápas.



Sestavy


FK Dolní Životice
Š. Kramný [-] - L. Štrbík [-] , J. Vlček [-] , M. Tengler [-] (68. M. Borč [-] ) , M. Váleček [-] , P. Dušek [-] , L. Kunc [-] , M. Procházka [-] , V. Mareta [-] , M. Pumr [-] , M. Hanák [-]

FK Jakartovice
M. Štencek [-] - R. Mička [-] , P. Kuzník [-] , . Prieto [-] , D. Pekárek [-] , L. Bartoš [-] , . Fernández [-] (90. F. Havlíček [-] ) , M. Gračanin [-] , T. Šupák [-] , M. Došla [-] , M. Poštulka [-] (83. T. Bartusek [-] )

ŽK: 30. M. Tengler , 65. J. Vlček - 46. . Fernández , 63. T. Šupák , 85. T. Bartusek . ČK: 73. J. Vlček - 46. D. Pekárek .
Hráči zápasu: L. Štrbík - P. Kuzník , L. Bartoš .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, VRBA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tuším překvapení, ale ne velké. Proto dávám remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů