0:1
(0:0)
82. P. Moric
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť rozhodla až v závěru


Branky


82. P. Moric
11

Píšť vyhrála o jednu branku ve Štítině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Štítina na svém trávníku řádně potrápila favorizovanou Píšť. Domácí zvolili obrannou strategii a ta dělala hostům potíže po celý zápas. V prvním poločase se na štítinském trávníku odehrávala vyrovnaná partie. Většinou se hrálo mezi šestnáctkami obou týmů bez výraznějších šancí. V první šanci zápasu se objevil domácí Sakmar, který si vylámal zuby na brankáři Liškovi, který jeho pokus varazil mimo tři tyče. Po půlhodině hry se dostal po přiťuknutí Hudeczka ke střele kapitán Patrik Moric, ale střela z jeho kopačky mířila těsně vedle domácí tyče. poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Píšť rozhodla až v závěru

Ve druhém poločase domácí fyzicky odpadli a hosté převzali taktovku zápasu a domácí přitlačili k jejich vápnu. Po centru Mace a střele Habury čaroval na brankové čáře domácí brankář Martin Vitásek. Potom z pěti metrů před prázdnou štítinskou bránou nedokázal vystřelit Hudeczek a šance tak přišla zcela na zmar.. Rozhodující moment zápasu přišel osm minut před koncem, když Hudeczkův přesný centr na zadní tyči vrátil Pawlenka na penaltu k osmaocenému kapitánovi Patriku Moricovi, který neměl slitování a rozhodl o výhře svého týmu – 0:1. Ve zbytku zápasu si hosté takticky výhru pohlídali. 

 

Štítina jede příští kolo do Melče. Píšť bude hostit Komárov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
klubový web: Domácí věděli jaká kvalita dnes přijela na štítinský trávník. Píšťstřílí svým soupeřům spoustu branek a tak jsme se zaměřili logicky na obranu. Opravdu jsme nemohli pomýšlet na otevřenou hru. Avšak ve 20min.běžel sám v brejku náš Sakmar, trefil JEN padajícího Lišku. Profesorsky hrající hosté zahrozili nebezpečně po půl hodině, když těsně minul levou tyč střelou ze šestnásti metrů P. Moric.Za dalších deset minut už zvedal ruce nad hlavu Habura, jenž uklízel do brány kvalitní centr z prava. Vitásek ovšem výborně lapil tutovku. Slavia byla s přibývajícími minutami nervoznější. Nám při náročném bránění ubývaly síly a velký vliv na konečném výsledku byla skutečnost, že chyběli náhradníci,kteří by zastoupili unavené bojovníky. Zbývalo osm minut do konce hry, když propadl míč k volnému P. Moricovi a ten zkušeně z "první" z 12 metrů uzmul všechny body do Píště. Radost hostů byla převeliká. Tak velké zklamání bylo zase na naší straně.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Chyběli nám čtyři hráči základní sestavy, ale i tak jsme to urvali. Jsem na náš tým hrdý.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
M. Vitásek [-] - M. Sakmar [-] , P. Kunczik [-] (78. D. Prokeš [-] ) , M. Vitásek [-] , P. Stoklasa [-] , D. Vitásek [-] , O. Kurka [-] (85. J. Kubánek [-] ) , V. Trušina [-] , T. Halška [-] , M. Harasim [-] , D. Jarkulisch [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - T. Obrusník [-] , M. Habura [-] (83. L. Svoboda [-] ) , J. Mac [-] - M. Pawlenka [-] (89. D. Holuscha [-] ) , K. Hudeczek [-] , O. Vlha [-] - P. Moric [-] (86. F. Grabica [-] ) - K. Moric [-] (75. T. Blahut [-] ) , M. Kupec [-] , P. Žižka [-]

ŽK: 59. D. Vitásek - 35. P. Žižka , 46. J. Mac .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRBA Martin - BUKOVSKÝ Josef, LACEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem. Mí bývalí spoluhráči tento zápas hravě zvládnou a přiblíží se postupu! Na velkém hřišti ve Štítině se jim bude dobře hrát. Na tomto hřišti jsem nastřílel několik branek. Sniper Šec zapíše hattrick. Kuba Mac nedá penaltu - to mu jde.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů