Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 10:15

16.kolo, Zlínský | Zlín | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


1

Utkání FS Napajedla B – TJ Halenkovice bylo bez nadsázky šlágrem 16. kola soutěže III. A třídy. Byla zima, slunce vykouklo jen občas, asi aby se podívalo, co je na hřišti nového.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes chlad si na tribunu našlo cestu docela dost diváků. Zhruba padesátičlenná výprava přijela podpořit halenkovické, a nepodporovali je jen svou přítomností, ale dávali o sobě hodně vědět. Hráči tuto podporu vnímali.

 

V utkání šlo kromě prestiže i o důležité body a přímý souboj o průběžné druhé místo v tabulce. Podle toho fotbal také vypadal. Byl to boj, občas přerušovaný nedovolenými zákroky, emoce plály na hrací ploše i tribuně. Halenkovičtí příznivci rozhodně nemuseli litovat, že si na nedělní dopoledne naplánovali cestu do Napajedel.

 

První nebezpečnou akci zápasu si připravili domácí, kteří v 11. min. vystřelili, ale brankař Tomáš Janošek byl na místě. V 17. min. se do samostatného úniku vydal Tomáš Režný, kterého zastavil až brankař hostí. Pan rozhodčí trochu přísně nařídil přímý kop proti Napajedlům. K jeho provedení se postavil Ondra Kadlčák, jehož střelu golman pouze vyrazil, k dorážce se dostal Jirka Sudolský a rozjásal výpravu z Halenkovic 0:1. V 19. min. zahrávali přímý kop domácí. Centrovaný míč ztečovali mimo naši bránu. Hned o minutu později předvedli napajedelští rychlý přechod do útoku, ale na Tomáše Janoška nevyzráli. 23. min. a situace jako přes kopírák, tentokrát se zakončením mimo naši bránu. Až ve 32. min. o sobě dali opět vědět hosté. Lukáš Kocián nebezpečně vystřelil, brankař míč vykopl mimo bránu. V 36. min. roh domácích znovu vyřešil brankař Halenkovic. V 39. min. si rozehrávku rohového kopu vyzkoušely Halenkovice, z následného závaru nebylo nic. Ve 40. min. vybojoval balon Lukáš Jablonický, přihrál Milanu Stuchlíkovi, který namířil nad bránu. Gól do šatny visel ve vzduchu ve 43. min. Tomáš Janošek, ve spolupráci s obranou, dokázal pro tuto chvíli zachránit nulu na našem kontě. V prvním poločase si víc příležitostí vytvořili domácí, ale nebylo jim to nic platné.

 

46. min. začala necelou desetiminutovku, kdy na hřišti řádil Roman Šubík – nejdříve předvedl nebezpečnou střelu, kterou brankař vykopnul. Ve 47. min., po centru Filipa Lišky, Roman hlavičkuje - golman se štěstím vytahuje na roh. Z následného rohu hlavičkoval Filip Liška, ale brankař Napajedel se opět vyznamenal. V 50. min. to Roman zkusil pro změnu z dálky, ale těsně minul. Domácí se ukázali až v 53. min. kdy hlavičkovali těsně vedle. Ještě v téže minutě jsme ztratili míč na soupeřově polovině a z následující přímočaré a velmi pohledné akce bylo srovnáno 1:1. Stále bylo o co hrát. V 59. min. vypálil z dálky Jirka Sudolský, k vyraženému balonu se dostal Roman Šubík, ale brankář nadvakrát chytil. Po čtvrthodině, v 74. min., zahrávali roh hosté. V závaru na brankové čáře se nejrychleji zorientoval Milan Stuchlík, který špičkou kopačky nasměroval míč do sítě 1:2. Domácí byli otřeseni a možná i proto se hned o minutu později po individuální akci prosadil David Marholt, který tváří v tvář domácímu brankaři nezaváhal 1:3. Fyzicky náročný zápas se už v podstatě dohrával, ale vymalováno rozhodně nebylo. V 85. min. Tomáš Janošek vychytal vyloženou šanci napajedelských. Rozhodčí avizoval čtyřminutové nastavení. A drama bylo opět zde. Na branku Halenkovic směřoval vysoký lob, který si golman nešťastně poslal do vlastní sítě 2:3. Domácí opět ucítili příležitost. Závěrečný nervák a fyzický výkon „na krev“ Halenkovičtí fotbalisti zvládli a udrželi si tak cenné vítězství. Příznivci Halenkovic své borce ocenili aplausem, který byl ze strany hráčů opětován, protože tento zápas vyhráli i naši fanoušci.

 

Zdroj: web TJ Halenkovice

 

Za možnost zveřejnění děkujeme Danielu Kociánovi, který nám zaslal info.



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla B
L. Švejčara [-] - J. Vojtášek [-] , D. Brauner [-] , J. Kurzer [-] , L. Machač [-] , L. Kopecký [-] , T. Hejda [-] , M. Foral [-] , M. Holomek [-] , T. Gabrhelík [-] , J. Blažek [-]


ŽK: 16. D. Brauner , 57. A. Sedláček , 79. D. Škarek - 59. F. Liška .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JÄGER Jiří - ADAM Simon, VYROUBAL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích






Tabulka Z Skóre B
1 FC Fryšták B 15 57:37 31
2 Doubravy 14 46:16 28
3 TJ Fatra Slavia Napajedla B 14 31:15 27
4 FC Slovácká Sparta Spytihněv 15 35:21 27
5 FC Žlutava 14 34:23 24
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Radim Staroba 19
2 Jan Hřebačka 17
3 Ondřej Divila 13
4 Filip Krejčík 11
5 Marek Hudák 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 50 69,4% 0
2 Radim Staroba 50 59,5% 0
3 Pavel Krátký 49 58,3% 1
4 Radim Mudrik 40 66,7% 0
5 Jiří Kadlík 26 43,3% 0
Zobrazit celou tabulku