3:2p.
(1:0)
56. J. Langer (vl.)
90. L. Hadvičák
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Karlovic porazilo Choryni až na penalty


Branky


7. A. Mynarčík , 48. M. Šimák (p.) - 56. J. Langer (vl.) , 90. L. Hadvičák
0

Choryni po výborných výkonech čekal v rámci 11.kola výlet na půdu těžkého soupeře z Velkých Karlovic. Domácí béčko hrálo s Choryní vyrovnanou partii, kterou musely rozhodovat až pokutové kopy. V těch byli úspěšnější domácí, kteří si tak připsali bod navíc. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mynarčík poslal domácí do brzkého vedení

V první čtvrthodině bylo cítit, že mají domácí větší tlak, ze kterého rezultoval brzký gól. Po zataženém míči a následném centru se z dorážky prosadil Adam Mynarčík – 1:0. Choryně se po obdrženém gólu dostala konečně více do hry, která se hodně vyrovnala. Hosté měli pár šancí, po centru Jiřího Landy se k elegantnímu zakončení patičkou odhodlal Vedral, ale vylámal si zuby na brankáři Maliňákovi. Vedral se dostal ke slovu ještě jednou, ale jeho hlavičku po rohovém kopu zastavilo břevno. Tak skončila první půle.

Hadvičák vyrovnal těsně před koncem zápasu

Choryně na svého soupeře v druhém poločase vlétla, ale nebylo ji to vůbec nic platné, protože hosté se ve 48. minutě dostali do dvoubrankového vedení. Spornou penaltu totiž proměnil svým 11. gólem v sezoně Martin Šimák – 2:0. Hosté byli nařízenou penaltou hodně frustrovaní, ale na jejich hře to nebylo znát. Choryně se tak v 56. minutě dočkala snížení. Jiří Landa si narazil s Lubošem Tvrdoněm a z následné skrumáže si nešťastně srazil míč do vlastní branky Jan Langer – 2:1. Choryně se hnala za vyrovnávacím gólem a Karlovice výrazně přehrávala. Domácí se snažili především bránit a zdržovat. K vyrovnání byl velice blízko Pavel Tvrdoň, ale z bezprostřední blízkosti přestřelil. Hosté se nakonec v nastavení přece jen dočkali, centrovaný míč doletěl až na Luboše Hadvičáka, který v 93. minutě srovnal na konečných 2:2.

V penaltách byli úspěšnější domácí

Penalty dopadly lépe pro domácí mužstvo, které v nich zvítězilo 3:2 a připsalo si cenný bod navíc. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Choryně
Jiří Landa - záložník: "Domácí měli ze začátku velký tlak a brzo se dostali do vedení. Hra se potom vyrovnala, ale my jsme nedokázali proměnit šance. Potom rozhodčí pískl nesmyslnou penaltu a domácí vedli 2:0. Nakonec jsme snížili díky vlastňáku a Luboš Hadvičák těsně před koncem vyrovnal. Druhý poločas jsme Karlovice přehrávali a téměř k ničemu nepouštěli."



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka B
J. Maliňák [-] - J. Langer [-] , J. Píšek [-] , F. Sibal [-] - M. Gášek [-] , A. Mynarčík [-] , V. Orság [-] , Š. Králík [-] - M. Šimák [-] (70. M. Kalus [-] ) , A. Králík [-] (90. P. Škrobák [-] ) , R. Gášek [-]

TJ Sokol Choryně
M. Ječmeň [-] - L. Hadvičák [-] , K. Landa [-] , A. Sovák [-] , J. Hadvičák [-] - J. Landa [-] , J. Landa [-] , J. Vedral [-] , L. Tvrdoň [-] - P. Tvrdoň [-] , P. Kamas [-] (75. R. Štec [-] )

ŽK: 48. V. Orság , 51. J. Langer , 58. A. Králík , 80. J. Píšek , 88. M. Kalus - 41. J. Landa .
Místo: Karolinka. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Gargulák Tomáš - Heger, Mácha.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.