4:1
(1:0)
63. R. Kužela (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V šlágru kola dominovali hráči Hradčovic


Branky


1. O. Daněk , 60. O. Hruboš , 70. M. Kroča , 85. V. Švěstka - 63. R. Kužela (p.)
0

Šlágr kola se hrál v neděli v Hradčovicích, kam zavítal dosud neporažený vedoucí Vlčnov. Jenže ho nečekalo nic snadného, protože Hradčovice poslední zápasy prokazovali střeleckou formu a tak bylo jisté, že utkání bude zajímavé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradčovice udeřili po půl minutě

Úvod zápasu vyšel perfektně domácím, kteří důrazným napadáním vybojovali míč, a rychlím protiútokem, se v první minutě ujali vedení v zápase. První střelu vyrazil gólman Vlčnova, druhá orazítkovala břevno a třetí dorážka už skončila brankou na 1:0. Jejím autorem byl Ondřej Daněk. Poté se hra odehrávala především ve středu hřiště a byla vyrovnaná až do konce první půle. Ve velké šanci se objevil domácí Mikulec, který utíkal z pravé strany sám na brankáře, jenže ten ho vychytal. Z hostujícího týmu stojí za zmínku dalekonosná střela Křapy, které moc nechybělo. Jinak byly obrany pozorné a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

 

Domácí rozebrali hosty

Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji, ale vyloženou příležitost si nevytvořili. V šedesáté minutě po závaru před hostující brankou uklidil míč do branky Ondřej Hruboš mladší. V šedesáté třetí byla nařízena přísná penalta proti domácí, z níž hosté snížili na 1:2 z jejich pohledu. Branka je povzbudila, pozměnili rozestavení a snažili se o vyrovnání. Jenže v sedmdesáté minutě Michal Kroča zvýšil na rozdíl dvou branek 3:1. Utkání bylo plné osobních soubojů a faulů. V osmdesáté páté minutě navíc byla nařízena přísná penalta i proti hostujícímu týmu, kterou však Radim Mikulec neproměnil, nechal vyniknout gólmana hostů. Domácí, ale ihned z následujícího rohového kopu přidali další branku to, když se hlavou prosadil Vít Švestka. Vlčnov už se na závěrečný nápor nezmohl, protože utkání se dohrávalo ve středu hřiště, kde se hrálo nejčastěji celý zápas. Utkání skončilo, tedy výhrou Hradčovic 4:1, díky níž se domácí dostali do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Vlčnov B
Petr Kašpařík – trenér hostí:: Jeli jsme na klíčové utkání ve velmi bídném stavu. Stabilní hráči z obrany nemohli z různých důvodů hrát. Během utkání se nám ještě zranili, další klíčový hráči, což vedlo k tomu, že jsme nebyli konkurenčně schopni domácím. Blahopřejí domácím, byli lepší.



Sestavy


SK Sokol Hradčovice
J. Šmíd [-] - P. Pochylý [-] (89. R. Hruboš [-] ) , P. Koníček [-] , V. Hlaváč [-] , O. Hruboš [-] , R. Mikulec [-] , D. Blažek [-] (85. D. Podškubka [-] ) , O. Daněk [-] (46. M. Kroča [-] ) , O. Hruboš [-] (70. V. Švěstka [-] ) , P. Božarov [-] , V. Rosík [-]

TJ Vlčnov B
P. Zemek [-] - P. Zemek [-] , J. Flasar [-] (80. J. Rohlík [-] ) , K. Šabršula [-] , L. Křapa [-] , P. Kubal [-] (46. A. Moštěk [-] ) , T. Koníček [-] , J. Tomala [-] , R. Kužela [-] (63. J. Knotek [-] ) , O. Podškubka [-] , D. Machala [-]

ŽK: 30. O. Daněk , 47. V. Hlaváč - 34. T. Koníček , 40. P. Kubal , 55. O. Podškubka , 89. J. Tomala .
Místo: Hradčovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Přerovský Josef - POCHYLÝ Václav (N), KONÍČEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku