První utkání po více než roce a hned Hráč kola. Ano, to je Petr Pochylý

Nejlepším hráčem se stal Petr Pochylý, hráč SK Sokol Hradčovic, který nastoupil do svého prvního utkání v soutěži a ihned se stal nejlepším hráčem. Co na to říká a co říká o sobě, to vše najdete v rozhovoru.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Dobrý den, Petře, stal jste se nejlepším hráče 9. kola, co na toto ocenění říkáte?
No nevěřícně se nad tím usmívám, jedná se nejspíš o vtip, každý kdo zápas viděl, ví, že je to naprosto nezasloužené, že ten výkon, co jsem na hřišti podal, tomu neodpovídá, na hřišti byli mnohem lepší hráči.
Když se podívám na zápasy, tak je to pro Vás první utkání, pokud se nepletu, je to tak? Z jakého důvodu?
Ano, první utkání po víc jak roce. Zranění nohy mě na chvíli vyřadilo ze hry, další takovou nehodu už jsem si nemohl dovolit kvůli škole a tak jsem si musel dát pauzu.
Povězte nám něco o sobě, své kariéře?
No ono není ani co povídat. „ Kariéru“ jsem začal už jako žák v Hradčovicích, kde jsem prošel dorostem až do mužů, vyjma jednoho roku, kdy jsem hrál za žáky Drslavic. Za zmínku stojí asi jen první místo v soutěži s dorostem, kde se sešla neuvěřitelná parta.
Jedete do Rudic, a pak Suchá Loz, jak vidíte tyhle dva zápasy?
No,budou to bezesporu těžké zápasy, ale jak to tak vypadá, tým je v dobré formě a náladě a nebojím se, že by se kluci o vítězství nepoprali.
Sledujete náš portál www.fotbalunas.cz? Jaký je Váš názor?
Popravdě jsem se na něj díval až teď. Je to zajímavý projekt a je pěkné, že se najdou lidi, kteří se o to starají. Přeji Vám hodně zdaru do budoucna.
Přeji hodně štěstí!
Děkuji Vám také.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku