Jarošov bral v utkání kola všechny body


Branky


46. J. Šipka , 85. J. Šipka - 42. M. Lopata
0

V Jarošově bylo k viděni utkání o druhé místo v tabulce. Zajímavý zápas, ve kterém vedl Uherský Ostroh o poločase 0:1, ale o vedení přišel a nakonec i pět minut před konecm inkasoval branku. Jarošov tak závěrem utkání zachránil všechny důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uherský Ostroh získal jednobrankové vedení

V Jarošově se hrálo vyrovnané utkání dvou týmů z horní poloviny tabulky. V prvním poločase šancí moc nebylo, ale Jarošovu se nedařilo udržet a přihrát míč, tudíž měl Uherský Ostroh více ze hry. Velkou šanci měl Jan Šipka, který hlavičkoval sám na malém brankovišti, ale jeho dobrou hlavičku skvělým reflexem vychytal hostující Mrkva. Jarošov doplatil na pasivitu a po špatně odraženém míči se sám ve vápně dostal k míči Marek Lopata, který chytře umístil míč k tyči - 0:1. V poslední minutě ještě vznikla situace, kdy pomezní rozhodčí nejprve zvedl praporek značící ofsajd, dal ho ale rychle dolů a hra pokračovala, navíc Ostroh skóroval. Rozhodčí Fišera ale po domluvě s asistentem branku neuznal.

Jarošov otočil průběh utkání ve svůj prospěch

Druhý poločas se Jarošov namotivoval a taky to tak vypadalo. Už v první minutě druhého poločasu dostali domácí možnost rozehrání nepřímého kopu, který proměnil Jan Šipka a srovnal stav - 1:1. Jarošov poté byl lepším týmem a vytvářel si šance, navíc ale musel dávat pozor na protiútoky Ostrohu, které ale obrana domácích v pohodě eliminovala. Oba týmy mohly vstřelit vítěznou branku a to se málem povedlo hostujícímu Durnovi, jehož střela ale šla pouze do tyče. A poté udeřil Jarošov. Jan Šipka si vzal míč, prošel celým vápnem a vstřelil v 85. minutě vítěznou branku. Vedení mohl zvýšit Lukáš Pitr, který měl dvě velké šance, ale znovu skvělý Mrkva ho vychytal. Jarošov nakonec udržel těsné vedení a vybojoval na svém hřišti cenné tři hodové body.



Ohlasy k zápasu



FK Uherský Ostroh
Luděk Jurčeka - trenér: K sobotnímu utkání bych se nejradši nevyjadřoval, protože ho hrubě ovlivnil rozhodčí Fišera, který asi usoudil, že když jsou u domácích hody, že tam zůstanou i body. Jenže byli jsme to my, kdo do utkání vstoupil lépe a po celý první poločas jsme byli lepším mužstvem. Ve druhém poločase domácí otočili skóre. My jsme vrhli všechny síly do útoku, jenže často nás brzdili nesmyslné výroky sudích, takže domácí svůj náskok uhájili a zvítězili. Po závěrečném hvizdu jsem se snažil hráče uklidnit, ale sám jsem měl problémy udržet nervy na uzdě. Škoda takového závěru v takovém utkání.



Místo: Jarošov. Počet diváků: 136. Rozhodčí: Fišera Martin - POLÁŠEK Tomáš, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.