0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drslavice vezou cennou výhru z Hluku


Branky


0

Drslavice zvítězily v důležitém utkání, díky kterému si udrželi osmibodový náskok na druhý Jarošov. Vítězství je o to cennější, neboť domácí celek byl posílen o několik hráčů A mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Domácí vědomi si nutnosti po dlouhé době bodovat nastoupili k utkání s šesti posilami z A týmu. Hráli s velkou chutí, ale hosté z Drslavic pozorně bránili. Asi po čtvrthodině začaly přebírat otěže zápasu Drslavice. Ty hrozily hlavně z rychlých brejků, avšak šance Vystrčila, Máčaly a Kňazeje bravurně zlikvidoval brankář Fojtík. Hosté mohli také kopat pokutový kop, kdy nejprve na zemi domácí ležící hráč zahrál rukou a ihned nato byl sražen Vystrčil bodyčkem na zem. Píšťalka sudího Fišery však zůstala k údivu všech němá. Proto se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté rozhodli v závěru utkání

I do druhého poločasu vstoupili hosté lépe, kteří se lépe pohybovali a kombinovali. Vytvářeli si další šance, ale opět skvělý Fojtík v brance domácích držel svůj celek nad vodou, když postupně zneškodnil šance Orlovského i Vidrmana. Rozhodnutí tak na sebe vzal až dvanáct minut před koncem střídající Lukáš Pijáček, který po brejku konečně prostřelil Fojtíka - 0:1. Domácí, i když byli posíleni hráči A mužstva, za celý zápas nevystřelili na hostujícího brankáře Hrocha. Hosté z Drslavic si tak odvážejí z Hluku velice důležité vítězství, díky kterému mají na špici Okresního přeboru vypracovaný osmibodový náskok. V příštím týdnu navíc odehrají utkání, které bude rovněž velmi důležité. Na svém hřišti přivítají celek Uherského Ostrohu.



Ohlasy k zápasu



TJ Drslavice
Přemysl Přecechtěl - trenér: Proti posílenému soupeři a na velmi těžkém terénu jsme odehráli velmi kvalitní zápas. Musím vyzvednout dobře pracující obranu, která domácí Hluk prakticky k ničemu nepustila.



Sestavy


Spartak Hluk B
J. Fojtík [-] - T. Tinka [-] , J. Straka [-] , J. Dufka [-] , P. Hrabal [-] , Š. Jurásek [-] (46. J. Klabačka [-] ) , T. Nguntual [-] , Z. Botek [-] , I. Hrdina [-] , Z. Tinka [-] , P. Kryl [-]

TJ Drslavice
M. Hroch [-] - T. Kňazeje [-] (88. D. Švajda [-] ) , M. Vystrčil [-] , J. Machálek [-] , R. Máčala [-] (71. L. Pijáček [-] ) , M. Orlovský [-] , I. Machálek [-] , T. Vidrman [-] , M. Šrámek [-] , V. Hroch [-] , M. Zemánek [-]

Hráči zápasu: J. Fojtík - V. Hroch , I. Machálek .
Místo: Hluk. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Fišera Martin - SÍPEK Martin, VACULÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.