1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2022 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice odvezla z horké půdy v Dolní Kalné tři body a má na dosah Top 3


Branky


7

Fotbalisté Úpice zvítězili na hřišti Dolní Kalné 3:1 a v posledním kole zabojují o pozici v nejlepší trojce letošní sezony. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "Rozlučka s domácími fanoušky se nám proti oslabenému soupeři, který přijel v 11 lidech i s předsedou Kafkou v základu, vůbec nepovedla. V prvním poločase jsme byli lepším týmem, měli šance, do dvoubrankového vedení šel ale soupeř. Když jsme dali těsně před půlí kontaktní branku, věřili jsme, že to ve druhé půli otočíme. Nestalo se, chybělo srdíčko, byli jsme nepřesní, chybující, ztrátoví, zkrátka marní, a soupeř si došel pro zasloužené tři body. Utkání odřídili výborně rozhodčí v čele s hlavním Nožkou."

SK Sparta Úpice
Radek Kaplan, trenér: "Na horké půdě v Kalné jedenáct statečných hráčů předvedlo, jak se hraje srdíčkem za Úpici. Taktický záměr byl jasný, vzadu pohlídat dlouhé nakopávané balóny domácího týmu a spoléhat na naše rychlé protiútoky, což se podařilo. V první půli jsme se dostali do dvoubrankového vedení a jen škoda poslední minuty, kdy jsme nechali domácí snížit. Ve druhém poločase jsme chtěli udržet domácí tým daleko od naší branky, což se dařilo a naše třetí branka byla z říše snů. Chlapci, díky."



Sestavy


FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - V. Bartoš [-] , L. Kalenský [-] , M. Bartoš [-] , T. Navrátil [-] , T. Hampl [-] (46. J. Jiřička [-] ) , V. Dressler [-] (75. M. Najman [-] ) , M. Stránský [-] (62. M. Lukeš [-] ) , Z. Tauchman [-] , Š. Drinka [-] , M. Zilvar [-]

SK Sparta Úpice
O. Seidl [-] - J. Marel [-] , J. Geguš [-] , P. Kejzlar [-] , B. Kafka [-] , P. Růžička [-] , M. Barták [-] , J. Kábele [-] , O. Jadrný [-] , F. Kaplan [-] , M. Hanzlík [-]

ŽK: 78. P. Kejzlar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nožka Lukáš - ŠKODA Martin, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Tomáš Navrátil
Tip experta: výhra domácích

Byl bych špatný trenér, kdybych nevěřil svým hráčům. Vyhrajeme a o to více nám bude chutnat na posledním výkopu hned po utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů