1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice pokračuje na vítězné vlně. Vyhrála i ve Dvoře


Branky


6

I po stvrzení postupu Železnice nenechala nikoho na pochybách. Letošní sezona je zkrátka ve znamení skvělých výsledků mužstva trenéra Blažeje. Tentokrát Beránek a spol. zvítězili na hřišti Dvora Králové. Místní rezervu zdolali 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Jiří Rejl, trenér: "Čtvrt hodiny jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Hosté se pak zvedli a díky lepšímu pohybu byli všude o krok dřív. Poločas 1:1, ještě jsme byli rádi. Po pauze jsme byli lepší na míči, ale šance si nevypracovali a trest přišel po brejcích a našich špatných rozehrávkách. Železnice proměnila polovinu svých šancí, jinak by šlo o debakl. Výsledek zasloužený, na druhou stranu se nemáme za co stydět. Rozumím hostům, že byli spokojeni s výkonem rozhodčích, my rozhodně jejich nadšení nesdíleli."

TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Podle mého názoru se hrál duel velmi slušné úrovně. S výkonem týmu jsem i přes plánované zdravotní absence a dvě břevna při už prázdné brance spokojen. Dvůr nás dokázal dostat pod tlak až v závěru, ale tady se opět projevila síla současného kolektivu, který tyto stěžejní pasáže dokáže zvládnout. Osobně se mi líbí styl rozhodování mladého arbitra Davida Novotného a ještě více se mi líbí atmosféra, kterou vytvářejí naši příznivci. Za celý tým Vám děkuji".



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
T. Kareš [-] - V. Zlámal [-] , M. Pražák [-] , P. Rejchrt [-] , D. Žaba [-] (63. L. Mertlík [-] ) , M. Otradovský [-] , S. Ježek [-] , M. Holub [-] (46. R. Suk [-] ) , J. Prokůpek [-] , V. Jirák [-] , D. Bednář [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - F. Burgert [-] , Š. Kracík [-] , M. Beránek [-] (76. O. Drahoňovský [-] ) , T. Odvárko [-] , J. Šťastný [-] , A. Starý [-] , J. Kypr [-] (88. J. Daniš [-] ) , D. Malý [-] (81. P. Saal [-] ) , J. Míka [-] , R. Klouza [-]

ŽK: 32. S. Ježek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - HALEŠ Vladan, NOVOTNÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Josef Rubeš
Tip experta: remíza

Dvůr se konečně rozehrál a Železnice konečně ztratí body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů