Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dolní Kalná rozdrtila Žacléř. A dál směřuje za záchranou v soutěži


Branky


4

Takhle se bojuje o setrvání v soutěži! Dolní Kalná v záchranářském duelu jasně přehrála Žacléř. Hosté si odvezli potupnou devítku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "První třetina utkání nějakému výraznému vítězství nenapovídala, fotbalově se nám příliš nedařilo a úspěchu jsme nešli ani moc naproti. Pak jsme ale rozpoutali ofenzivní festival a výsledek hovoří za vše, a to jsme ještě několik tutovek nedali, výsledek mohl být i dvouciferný. Naopak hosté neměli za celé utkání ani jedinou šanci. Pod Kaštany vypukla euforie, děkuji hráčům i divákům, všichni si utkání dokonale užili. Utkání s přehledem odřídili rozhodčí v čele s Václavem Hlavsou."

TJ Baník Žacléř
Dušan Poláček, trenér: "Gratuluji domácím k vítězství. My jsme se sesypali po prvním gólu, který padl po našem nedorozumění v obraně. Tím jsme se odsoudili k sestupu. Zbytek sezóny budeme chtít odehrát se ctí."



Sestavy


FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - Z. Tauchman [-] , L. Dědek [-] (70. M. Zilvar [-] ) , M. Najman [-] (42. L. Kalenský [-] ) , M. Bartoš [-] (70. M. Lukeš [-] ) , T. Navrátil [-] , J. Navrátil [-] , T. Hampl [-] , Š. Drinka [-] (70. V. Bartoš [-] ) , M. Stránský [-] , J. Jiřička [-] (57. V. Dressler [-] )

TJ Baník Žacléř
D. Volhejn [-] - M. Skála [-] , R. Šklíba [-] , R. Haviar [-] , L. Cvik [-] (57. D. Gottwald [-] ) , T. Hošek [-] , D. Pospíšil [-] , D. Hradecký [-] (64. J. Hrubý [-] ) , P. Ondráško [-] , J. Mádle [-] , R. Horváth [-]

ŽK: 66. D. Pospíšil .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Hlavsa Václav - HOFMAN Miloš, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Petr Beneš
Tip experta: výhra domácích

Dolní Kalná sprintuje za záchranou a doma Žacléř rozdrtí. Pan kolega Navrátil své hráče na to patřičně nabudí, jak ho znám.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

S kvalitou jakou teď na jaře máme a s fanoušky kteří nás podporují a táhnou vždy dopředu,tak věřím, že si se Žacléřem bez problému poradíme.