4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno jasně porazilo dvorskou rezervu


Branky


4

Jednoznačný výsledek se zrodil v Kopidlně. Domácí tým na svém hřišti jasně přehrál královédvorskou rezervu. Do sítě soupeře vstřelil čtyři branky.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Vladimír Hnát, vedoucí mužstva: "První poločas jsme byli nebezpečnější, měli více šancí a ujali se tak dvougólového vedení. Druhou půli nás soupeř zatlačil a kontaktní gól visel ve vzduchu. Paradoxně jsme ale byli i nad očekávání produktivní, a tak výsledek jasný, ovšem pro hosty krutý."

TJ Dvůr Králové nad Labem B
Jiří Rejl, trenér: "Zápas blbec. Myslím si, že od 20. minuty jsme byli lepším a fotbalovějším týmem. Bohužel jsme nebyli dostatečně zodpovědní při bránění ve vápně a domácí nás dvakrát potrestali. Ve druhé půli jsme začali velkým náporem, ale nedokázali jsme proměnit ani ty největší tutovky. Někteří hráči by ten den ani netrefili domů. Domácí nás posléze potrestali z brejku a ze standardky a bylo po zápase. Soupeři gratuluji k vítězství."



Sestavy


FK Kopidlno
M. Pelc [-] - V. Dyčenko [-] , L. Klaban [-] , M. Valnoha [-] , T. Klaban [-] , P. Schlesinger [-] , L. Strnad [-] (58. J. Janáček [-] ) , P. Janda [-] , M. Poutník [-] , T. Sedláček [-] (59. T. Makar [-] ) , L. Komárek [-]

TJ Dvůr Králové nad Labem B
P. Kraus [-] - M. Pražák [-] (85. F. Horák [-] ) , V. Zlámal [-] , P. Rejchrt [-] (46. F. Hanek [-] ) , M. Kasan [-] , M. Otradovský [-] , S. Ježek [-] , P. Stevanovič [-] , J. Prokůpek [-] , V. Jirák [-] , D. Bednář [-]

ŽK: 35. M. Valnoha - 25. P. Kraus .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Hlavsa Václav - ŘÍHA Luboš, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Martin Kejzlar
Tip experta: výhra domácích

Přál bych Dvoru, ale jeho forma je pryč. Myslím, že vyhrají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza