Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský duel ve prospěch Kalné


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Dolní Kalná
Tomáš Navrátil, trenér: "Utkání o šest bodů se hrálo na těžkém terénu, hřiště bylo plné písku, který ztěžoval pohyb i ovládání míče. Po opatrném začátku jsme se rozehráli k velmi dobrému výkonu a v důležitém utkání zaslouženě zvítězili. Naše skálopevná obrana hosty za celé utkání do šance téměř nepustila, my jsme naopak trefili ještě dvakrát tyč a dalších několik tutovek neproměnili. Kluci to odmakali a byli zaslouženě odměněni. Ke kvalitě utkání přispěli svým výkonem nejen hosté, ale i bezchybný rozhodčí Pilný."

FC Spartak Kobylice
Jaroslav Valenta, vedoucí mužstva: "Na hrůzostrašném pískovišti se odehrávala bitva a o fotbale nešlo vůbec mluvit. Dvě přihrávky za sebou po zemi byla pro oba týmy neřešitelná situace. Domácí tým se s tímto povrchem vyrovnal lépe, a tak po zásluze zvítězil. Pochvalu zaslouží i výkon rozhodčích, který byl až na malé detaily stoprocentní."



Sestavy


FK Dolní Kalná
A. Scharm [-] - T. Navrátil [-] (81. L. Dědek [-] ) , J. Navrátil [-] , V. Dressler [-] (68. M. Bartoš [-] ) , Š. Drinka [-] (80. M. Lukeš [-] ) , M. Stránský [-] , Z. Tauchman [-] , T. Hampl [-] , J. Jiřička [-] , L. Strnádek [-] , M. Najman [-] (46. L. Kalenský [-] )

FC Spartak Kobylice
J. Šuhájek [-] - F. Marek [-] (74. J. Hejcman [-] ) , D. Nový [-] , T. Havlíček [-] , M. dudek [-] , O. Haupt [-] (46. D. Rašín [-] ) , J. Vávra [-] , J. Dařbuján [-] , D. Ouzký [-] , P. Dvořák [-] , L. Říha [-] (81. J. Pozler [-] )

ŽK: 83. M. Bartoš - 90. J. Dařbuján .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Pilný Marek - ILCHENKO Dmytro, DRINKA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Martin Kejzlar
Tip experta: výhra domácích

Kobylicím bude vyhovovat styl nakopávaného fotbalu, ale na tak malém hřišti to budou mít těžké. Boj o spodní příčky vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích