0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Železnice vybojovala tři body v Kopidlně. Nevěřili nám ani doma. Tým musím pochválit, říká trenér hostů Blažej


Branky


13. F. Burgert , 81. J. Kypr
2

První jarní kolo nabídlo zajímavý okresní duel. V něm Kopidlno řivítalo lídra tabulky a největšího favorita na postup, Železnici. Hosté, i přes problémy se sestavou, utkání zvládli a díky dvěma gólům odvezli tři body.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

BURGERT STANOVIL POLOČASOVÉ SKÓRE

Oba týmy vstupovaly do utkání s respektem a domácí, i vzhledem o oslabenému kádru lídta tabulky, cítili šanci na bodový zisk. Trhlinu však jejich plán dostal ve třinácté minutě, kdy se trefil hostující Burgert. Obě mužstva si vytvořila šance na skórování, ale žádná další už nebyla využita. 

POJISTKU PŘIDAL KYPR

ve druhém dějství se bojovalo o každý metr hřiště a utkání bylo dlouho naprosto otevřené. Až přišla poslední desetiminutovka, na jejímž začátku se prosadil Jan Kypr a uklidnil svoje mužstvo. Železnice v závěru neinkasovala, udržrela cennou nulu a hlavně tři body. Tým trenéra Blažeje má po patnácti kolech v čele tabulky desetibodový náskok. 



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Vladimír Hnát, vedoucí mužstva: "První poločas se odehrál v solidním tempu, obě mužstva si vytvořila podobný počet šancí a ráz zápasu hodně stanovil úvodní gól. Druhá půle již šance nenabídla, naopak více nervozity a nepřesností. Pokusíme se tak příště prolomit miletínské venkovní prokletí."

TJ Sokol Železnice
Vladimír Blažej, trenér: "Při složení, ve kterém jsme se představili v Kopidlně, nám nevěřili ani doma v Železnici. S kvintetem hráčů, které absentovalo, nám odešlo 26 podzimních branek. Zálohu jsme kolem Beránka obalili mladíky a opět jsme oživili systém se třemi stopery. Určitě jsme předvedli velmi bojovný výkon, fotbalově tam, co jsme byli schopni hrát. Domácí byli v poli iniciativnější, ale defenziva zvládala. Tým musím obrovsky pochválit za přístup a atmosféru v kabině, z toho máme všichni radost."



Sestavy


FK Kopidlno
M. Pelc [-] - V. Dyčenko [-] , M. Valnoha [-] , J. Janáček [-] (65. L. Strnad [-] ) , T. Klaban [-] , P. Schlesinger [-] (65. V. Bernard [-] ) , L. Klaban [-] (75. T. Makar [-] ) , P. Janda [-] , M. Poutník [-] , T. Sedláček [-] (75. L. Nemčanský [-] ) , L. Komárek [-]

TJ Sokol Železnice
O. Doruška [-] - T. Odvárko [-] , J. Mestický [-] , A. Starý [-] , T. Repka [-] , Š. Kracík [-] (89. J. Kyselo [-] ) - M. Beránek [-] , T. Bíšek [-] (76. M. Daniš [-] ) , F. Burgert [-] , J. Šťastný [-] - J. Kypr [-] (86. O. Drahoňovský [-] ) -

ŽK: 50. T. Klaban , 82. P. Janda , 87. L. Strnad - 51. Š. Kracík , 54. J. Šťastný .
Počet diváků: 253. Rozhodčí: KUBÁNEK Jan - HOFMAN Miloš, BEROUNSKÝ Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Palm

Expert: Dominik Rosputniak
Tip experta: výhra hostů

Derby, které podle mého dopadne dobře pro mužstvo, které má nakročeno do 1. A třídy.

Tip: výhra hostů