1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:30

20.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Týniště. Výhru trefil hlavou Kadavý


Branky


9

Jansý šlágr kola se hrál v Týništi nad Orlicí, které přivítalo Českou Skalici. Bitvu o druhé místo nakonec rozhodl jediný gól. Ten dal ve 39. minutě obránce Kadavý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

BEZBRANKOVÝ STAV UTNUL KADAVÝ

Do prvního dějství vstoupili lépe domácí a prvních cca deset minut patřilo herně jim. Poté Česká Skalice přece jenom srovnala s hráči Týniště krok. Hrál se fotbal ze zajištěných a pozorných obran, se snahou o rychlý přechod do útoku. Ty ale končily právě na pozorných obranách, brankářích nebo mimo tři tyče. Na českoskalické straně se zaskvěl brankář Šťastný, který chytil domácím jasný gól. Na druhé straně vychytal perfektním zákrokem Diviše domácí Ikizgül. Více šancí si ale vytvořili domácí a jednu z nich využili v 39. minutě, kdy hosté neuhlídali přesnou hlavičku Kadavého po rohovém kopu.

NAPÍNAVÁ DRUHÁ PŮLE BRANKU NEPŘINESLA

I druhý poločas byl velmi podobný tomu prvnímu. Některé úseky hry patřily domácím, některé naopak hostům. Hra s rychlým přechodem do útočné fáze a velmi soustředěné obrany. Navíc ta domácích, řízená střelcem branky Kadavým a velmi dobře rychlostně vybavenými beky, snahy hostů úspěšně eliminovala. Ale i ta skalická, řízená stopery Chmelíkem a Pácaltem, odváděla velmi dobrou práci. Nutno podotknout, že i v této polovině měli domácí o trochu více ze hry. Při závěrečném závaru v posledních minutách stálo při domácích i trochu štěstí. Po českoskalickém rohu vypadl brankáři domácích míč, který chtěl do branky dorazit navrátilec do skalické sestavy, Tipelt. Zákrok, který mu to znemožnil, však zůstal rozhodčím nezpozorován. A tak utkání skončilo nejtěsnějším vítězstvím Týniště 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Šrajer, sekretář: "V Olšině se hrál klíčový zápas jarní sezóny. Prakticky celý zápas se odehrál za stálé převahy domácího celku, ale hostující mužstvo bylo na útočný styl domácích velmi dobře připraveno a domácím mnoho nedovolilo. O výsledku rozhodla standartní situace a přesná hlavička Martina Kadavého!"

TJ Jiskra Česká Skalice
Marek Vik, vedoucí mužstva: "Zápas o druhou příčku jsme nezvládli, ale tento výsledek je obrazem dění na hřišti. Domácím gratulujeme k výhře."



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
V. Ikizgül [-] - M. Jedlička [-] , M. Cvejn [-] , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (80. J. Šreibr [-] ) , J. Forejtek [-] , A. Novotný [-] , T. Kos [-] (88. V. Nedomanský [-] ) , D. Nejman [-] , J. Nejman [-]

TJ Jiskra Česká Skalice
J. Šťastný [-] - R. Pípek [-] (46. R. Chalupa [-] ) , M. Šrajbr [-] , M. Tipelt [-] (89. L. Böhm [-] ) , O. Chráska [-] , J. Chmelík [-] , T. Pácalt [-] , M. Diviš [-] , J. Hánl [-] (57. V. Výborný [-] ) , S. Hanel [-] , V. Novotný [-]

ŽK: 24. D. Nejman - 51. J. Chmelík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Šob Aleš - HANUŠ Jindřich, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra domácích

Dominik Palm

Expert: Jakub Drahorád
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy, které hrají pohledný, rychlý, kombinační fotbal. Myslím, že to bude krásné utkání, ve kterém budou šťastnější domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

30. 3. 2022 10:35
Výhra domácích

Tip: výhra hostů