Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2022 14:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice má šestnáctou výhru v sezoně. V Novém Městě rozhodla již do poločasu


Branky


5

Lídr soutěže potvrdil papírové předpoklady a z Nového Města si díky čtyřem vstřeleným brankám odvezl tři body. Solnice má v čele tabulky sedmibodový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

RYCHLÉ BRANKY V ÚVODU

Hosté zahájili utkání nejlépe, jak mohli. Již v první minutě se trefil Michael Ptáček. Jenže domácí dokázali bleskově odpovědět. O šest minut později totiž srovnal domácí útočník Flígr. V dalším průběhu prvního poločasu se prosadili už jen Solničtí. Nejprve vrátil favoritovi vedení v jednadvacáté minutě Motl a ve šestatřicáté minutě na něj navázal kanonýr Pavlíček - 1:3.


POJISTKA

Ve druhém dějství se domácí snažili s výsledkem něco udělat. Ovšem kýžené branky se nedočkali. A nakonec to byli hosté, kteří ještě jednou dostali míč do sítě. Razítko na důležité vítězství dal v pětasedmdesáté minutě Valášek. Solnice si po přesvědčivém výsledku 4:1 odvezla tři body a v čele soutěže má dál bezpečný náskok před svými pronásledovateli v boji o postup do krajského přeboru.  



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček, sekretář: „Opět jsme dostali branku v první minutě utkání. Sice se nám brzo podařilo vyrovnat, ale hosté byli fotbalovější a postupně navýšili svůj náskok. Za stavu 1:3 jsme šanci na vstřelení kontaktního gólu nevyužili.“

SK Solnice
Pavel Potužník, trenér: „První mistrovský zápas nás nezastihnul v úplné pohodě. Hra byla neurovnaná s řadou nepřesností. I přesto jsme se dokázali čtyřikrát prosadit a odvézt si zaslouženě první tři jarní body.“



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
L. Holý [-] - F. Ťokan [-] (69. J. Novák [-] ) , D. Hůlek [-] , D. Flígr [-] , V. Ťokan [-] , A. Lelek [-] , L. Holčík [-] , V. Jelen [-] , P. Zákravský [-] , P. Srubjan [-] (31. E. Berger [-] ) , D. Zítko [-]

SK Solnice
J. Šeba [-] - J. Kořínek [-] (65. M. Valášek [-] ) , L. Pavlíček [-] , P. Nosek [-] (46. D. Volf [-] ) , M. Ptáček [-] , D. Motl [-] , M. Jilemnický [-] (84. M. Prokop [-] ) , R. Ptáček [-] , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] , L. Brandejs [-] (65. J. Vodička [-] )

ŽK: 55. D. Volf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šob Aleš - TREJBAL Adam, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Solnice potvrdí roli favorita, gola da buď Pavlíček, který jede objem a bude těžko odstavitelny od míče nebo Koři + samozřejmě ostatní, očekávám kanonadu.

Dominik Palm

Expert: Luboš Pavlíček
Tip experta: výhra hostů

Nové Město mělo výborný vstup do soutěže, ale teď je v útlumu. Určitě nás nečeká lehký zápas, ale jestli chceme být první, tak bychom ho měli zvládnout.