Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2022 17:00

28.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma zvítězila nad Libčany


Branky


8

Oba tyto celky se již tuto středu potkají ve finále Poháru hejtmana. Ligový duel však vyzněl jednoznačně pro domácí.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Řezáč vsítil dvě branky

Hned v první minutě hlavičkoval v dobré pozici domácí Šejvl, ale jen do náruče brankáře Tošovského. Domácí byli od úvodu aktivnějším celkem, vytvořili si územní převahu a častěji drželi míč na svých kopačkách.

 

Domácí dokázali svou převahu přetavit v úvodní branku ve 30. minutě, když dostal přihrávku za obranu Jiří Řezáč, který křižnou a přízemní střelou prostřelil Tošovského. 1:0. 

 

Další změna skóre přišla až v závěru poločasu. Po pěkné akci středem hřiště se opět gólově prosadil Jiří Řezáč a zvýšil na 2:0.

 

První půle tak skončila dvoubrankovým vedením domácích.

Slavia navýšila svůj náskok a Řezáč zkompletoval hattrick

Hned na začátku druhého poločasu mohli vidět diváci branku. Ve 48. minutě si Jiří Řezáč našel střílený centr z pravé strany a na zadní tyči propálil Tošovského. 3:0. Pro domácího útočníka to byla třetí branka v utkání.

 

V 54. minutě se i hosté dočkali a vsítili branku. Stanislav Libřický svým centrem našel Josefa Mokrého, který hlavou a v pádu překonal brankáře Maška. 3:1.

 

Dvoubrankové vedení si vzala Slavia zpět v 69. minutě. Střídající Matyáš Málek uklízel na zadní tyči míč do odkryté branky. 4:1.

 

V samotném závěru se ješte dokázal prosadil domácí Jiří Pečenka, který postupoval sám na Tošovského se svůj unikl bezpečně proměnil. 5:1.

 

Slavia si tak doma poradila s Libčany a připsala si další tři body v tabulce. Již tuto středu však čeká celky odveta, ale tentokrát půjde o finále Poháru hejtmana, které se hraje v Hořicích od 18:00.

 

Fotogalerii k utkání připravila Aneta Mrkvičková.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Bouček (trenér): "S ohledem ke kvalitě kádru Libčan jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. Sice jsme měli víc ze hry, ale soupeř pozorně bránil a hrozil z brejkových situací. Kluci ale hráli trpělivě a odměnou jim byly hezké branky i zasloužená výhra."

SK Libčany
Jiří Suchomel (trenér): "I přes personální problémy jsme dnes nepodali vůbec špatný výkon a Slavií jsme několikrát výrazně zatopili. Hráli jsme z bloku a tak měli domácí míč více na kopačkách, my jsme však dokázali předvést několik hezkých kombinací. Bohužel, narozdíl od soupeře jsme svoje brejky až na výjimky nedotáhli do konce. Naopak Slavie měla brejky výborně zvládnuté a vyhrála zaslouženě, gratulujeme."



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - J. Řezáč [-] (70. M. Zbořil [-] ) , J. Kabeláč [-] (66. J. Pečenka [-] ) , J. Štipák [-] (80. V. Polívka [-] ) , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (80. P. Chlumecký [-] ) , M. Šejvl [-] , M. Kosař [-] , M. Strasser [-] , L. Kundrt [-] (66. M. Málek [-] ) , M. Šolc [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - J. Ruprich [-] , R. Tyrych [-] , S. Libřický [-] , F. Studýnka [-] , F. Havrda [-] (87. P. Rompotl [-] ) , M. Novotný [-] , A. Chromek [-] , Š. Šemro [-] (70. J. Rolejček [-] ) , J. Mokrý [-] , M. Mařas [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Rázek Stanislav - SUCHOMEL Karel, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Pavel Drozd
Tip experta: výhra domácích

Slavia je v tomto utkání favoritem. Svou roli potvrdí a získá tři body.

Tip: výhra domácích

Slavia doma neprohraje.